Creatieve manieren om te Besparen in December


Door alle drukte ben ik een klein beetje later met de ‘Creatieve manieren om te besparen in..’ rubriek. De feestdagen staan voor de deur en ik ben druk geweest met alle voorbereidingen. Gelukkig heb ik afgelopen maand genoeg weten te besparen. Onder andere op de aankoop van cadeaus.

Mijn meest recente bespaar-aankoop deed ik vanmorgen. Voor kerst wil ik een aantal Rituals showerfoams cadeau geven. De afgelopen dagen kon je ze met 25% korting bij Douglas kopen. Dus ik deed mijn inkopen omdat ik volgende week echt niet de volle prijs ga betalen! Wie slim inkoopt, bespaard veel. Ook deze maand valt er genoeg te besparen. Lees maar even mee.

December cadeau kalenders

Pizza voor €1,99 of een Big Mac voor €1,-. Dat klinkt toch mooi? Het kan met de december kalenders in apps als Domino’s en McDonalds. Elke dag staat er weer een nieuwe aanbieding klaar. Als je een dagje geen zin hebt om te koken, is dit een prima oplossing. Download de app en onthul elke dag een nieuwe kortingscoupon.

 

Gratis films kijken via WithLove

Vorige week schreef ik een artikel over de streamingsdienst WithLove. Als je geen Netflix, Videoland of dergelijke hebt, kun je bij deze streamingsdienst terecht voor de leukste kerstfilms. Ik mag iedere lezer een gratis maandabonnement geven (€0,02 tijdens de verificatie). Ga er lekker voor zitten met een kop chocomel en geniet! De maand gratis toegang kun je krijgen via DEZE LINK.  Vertel er bij dat je via Budgetella mee doet. Dit kan onder het kopje ‘Waar heb je over ons gelezen’.

 

Besparen op kerstboodschappen

Om Kerstboodschappen met korting te bemachtigen, moet je slim inkopen. Er zijn een aantal handige weetjes. Zo kun je wild en ander vlees het beste ver van te voren via een aanbieding kopen en in de vriezer leggen. De kerstbroden en chocolade komen meestal een paar dagen voor kerst in de aanbieding. Hoe langer je wacht, hoe hoger de korting. Dit geld vooral voor chocolade.

 

Goedkoop kerstversiering kopen

Op 2e kerstdag gaan de kerstartikelen bij het tuincentrum in de aanbieding! Vaak kun je de mooiste item (die je voorheen te duur vond) met 50% korting kopen. Vorige jaren ben ik naar een prijsmepper winkel gegaan voor kerstinkopen. 2 a 3 dagen voor kerst kun je in de winkel een krat vol kerstartikelen vullen voor slechts €5,-! Handig voor last minute cadeautjes! Ik weet niet of de aanbieding ook dit jaar geld, maar hou de Facebookpagina van een filiaal bij jou in de buurt in de gaten. Ze kondigen het meestal de dag van te voren aan.

 

Kleding kopen in de sale

In de week tussen kerst en nieuwjaar begint ook de wintersale in de kledingwinkels! De kortingen zijn interessanter dan tijdens Black Friday. Ik ga meestal naar het Designer Outlet Center in Roermond voor leuke sale koopjes. Voor de échte koopjes wacht ik nog een klein maandje. Dan is er bij de website Everything5Pounds.com een sale waarbij duizenden producten op hun website maar 2,50 pond kosten. Ook winkel ik tijdens het einde van de H&M sale. Dan krijg je 50% extra korting op alle sale prijzen. Zo kocht ik in augustus truien, broeken en tops voor €1,- tot €7,- en een leuke handtas voor maar €4,-! Dat zijn de echte koopjes.

 

Cadeaus maken in plaats van kopen

En dan nog een laatste tip die misschien niet de originaliteitsprijs wint, maar het is altijd handig om in je achterhoofd te houden. Cadeaus maken is A: Leuker om te doen/geven, en B: Vaak ook nog eens goedkoper! Denk maar eens aan die dure geurkaarsen in het tuincentrum. Dat je toch ook zelf!? Op Pinterest staan de leukste DIY gifts. Ik ga komende week ook eens nieuwe inspiratie opdoen!

 

 

Recent Posts