Bezoek jij in deze tijd nog Budget winkels?


Normaal ben ik er fan van, shoppen waar de aanbiedingen zijn. Ik ben altijd bezig met folders uitpluizen. En dingen die ik nodig heb, zet ik op een lijstje. Vervolgens ga ik naar diverse supermarkten om aanbiedingen te kopen en ook de budgetwinkels ga ik af. In deze tijden is mijn routine echter verstoord en kom ik niet overal meer. Ervaar jij dit ook?

Want hoe verstandig is het nou eigenlijk, in tijden van een pandemie de winkels afstruinen? Helemaal niet slim natuurlijk! Er wordt geadviseerd om alleen noodzakelijke plekken te bezoeken. Dat kan betekenen dat je duurder uit bent omdat je slechts een zaak bezoekt.

Intelligente lockdown

In tegenstelling tot andere landen, hebben we het betreft de lockdown best luxe. We mogen op straat lopen en ook winkels bezoeken. Zolang we verstandig zijn en 1,5 meter afstand houden. Het is fijn om wat vrijheid te hebben, maar het is de bedoeling om zoveel mogelijk thuis te blijven. Om bezoeken aan winkels te beperken én geld te besparen, moet je nagaan wat je echt nodig hebt. De een is daar misschien wat realistischer in dan de ander. Veel mensen komen juist nu tot de conclusie dat ze eigenlijk niet zo veel nodig hebben.

Meer doen met minder

De afgelopen maanden heb ik de situatie en het crisis-gedrag van mensen bestudeerd. Conclusie: Met velen zul je de oorlog niet winnen. Andere mensen daarentegen hebben creativiteit nuttig ingezet en van een nood een deugd gemaakt. Ik hoop dat deze gebeurtenis een echte eye-opener is geworden dat het leven ook anders kan. Dat er veel meer uit te halen valt en dat je met minder, veel meer kunt doen. Hoe ga jij met deze crisis om en wat doe jij om te besparen? Kom jij nog in budget winkels of niet meer? Laat ons jouw aanpak weten. Laten we elkaar inspireren.

Volg Budgetella via Instagram!

Volg jij Budgetella al via Instagram? Ik plaats dagelijks Budget tips, persoonlijke ervaringen en (kringloop) koopjes! Ook post ik leuke outfits, DIY projecten, Mystery boxen en goedkope beauty musthaves. Kortom, alles wat te maken heeft met Budget en Lifestyle! Het lijkt me onwijs leuk om in contact te komen met mijn lezers! Zie ik je op Instagram? 

Recent Posts