3 budget interieurwinkels die je nog niet kende!


image-2017-06-02

Wie houdt er nou niet van een opgeruimd, mooi ingericht huis? Deze 5 budget interieurwinkels hebben mooie spullen voor een lage prijs, maar waarschijnlijk kende je ze nog niet! Meer inspiratie is altijd goed, zeker wanneer het voor een lage prijs is!

De Action, Blokker en Xenos zijn on welbekend, maar er zijn nog meer leuke interieurwinkels waar je ook budget spullen voor in huis kunt scoren. Deze drie budget interieurwinkels kende je waarschijnlijk nog niet, maar ga je (geloof mij maar) veel bezoeken hierna ;).

3 budget interieurwinkels die je nog niet kende!

Lidl

We kennen het als een super fijne budget supermarkt, waar we ook nog eens goede kwaliteit producten kunnen halen, maar er is meer! De Lidl heeft namelijk een webshop waarbij je te gave interieur spullen kunt scoren, voor dezelfde lage prijs als dat we gewend zijn van de Lidl!

Aliexpress

https://www.instagram.com/p/BQRsAMfA0vS/?taken-by=aliexpress.official

Een van de budget favorieten voor kleding en andere hebbedingen, Aliexpress. Maar wist je ook al dat zij een hele grote interieurafdeling hebben? Vol leuk, budget interieurspullen? Okee, het duurt even voor het binnen is, maar dan heb je ook wat. Op de website kun je uitgebreide reviews vinden over de producten en daardoor kun je al iets meer te weten komen over de kwaliteit van het product. Wie had er verwacht dat onze budget favoriet ook nog een hele leuk woonafdeling heeft? Deze twee wasmanden zou ik zeker wel in mijn badkamer hebben willen staan!

Groupon

https://www.instagram.com/p/BUZ52mdA6zY/?taken-by=bibliowho

Ook deze website is welbekend. Vooral voor restaurants en uitstapjes wordt Groupon raad gepleegd maar er zijn nog meer goede deals! Er is namelijk een hele afdeling vol met woondecoratie met grote kortingen. De prijzen zijn niet zo budget als je misschien zou willen, maar er is al een stuk meer geld vanaf dan de originele prijs. Daardoor is het misschien toch een overweging om een van deze producten aan te schaffen.

Genoeg om te shoppen dus! Heb je alles bij de Action, Blokker en Xenos al gezien? Vind je Zara Home en H&M Home te duur? Dan kun je gelukkig altijd nog bij deze budget interieurwinkels terecht!

Recent Posts