Budgetella test: L’oréal multi masking kit


multimaskingkit2

Kleimaskers zijn onmisbaar in mijn beauty routine. Ze zuiveren je huid extreem goed en na afloop voelt je velletje zo zacht als een veertje. Je kunt dus zeggen dat ik razend enthousiast ben over dit natuurlijk beauty ingrediënt. Daarom wilde ik mijn enthousiasme met andere mensen delen, en dan niet alleen door het plaatsen van een blog. Ik wilde graag pure ervaringen genereren om zodoende de overtuigingsdrempel kleiner te maken.

Mijn brein ging aan de slag en al snel kreeg ik het idee om een testpanel te starten. Wie kan ik het beste contacteren om mijn favoriete producten te testen? Dat zijn natuurlijk bloggers! Bloggers testen vaak voor werk of hobby diverse beautyproducten en geven hun gefundeerde mening. Sherry, Lodi, Daphne en Rachel werden lid van het panel en gingen aan de slag. Dit zijn hun resultaten:

De L’oréal multi masking kit testresultaten van Lodi

“Ik koos voor de Eucalyptus op mijn voorhoofd en neus. De zwarte masker die een ontgiftende werking heeft op mijn kin en de rode algen op mijn wangen. Het opbrengen van het kleimasker gaat makkelijk, aangezien de structuur stevig is, het druppelt dus niet van je gezicht af.”

De volledige resultaten kun je lezen op Lodiblogt.nl 

Daphne over de L’oréal multi masking kit

“De werking van de maskers is echt top. Stuk voor stuk laten ze je huid stralen en geven ze je een fris gevoel. Voor iedere huidtype zit er wel iets tussen, wat het ook zo geschikt maakt voor multimasken. “

De complete review kun je vinden op DaphneLippmann.nl

Multimaskingkit

De dochter van Rachel test de L’oréal multi masking kit

” Ik heb het met lauw warm water afgespoeld en mijn huid was wel heel lekker glad en alleen wel rood maar dat trok na een half uurtje weer weg. Mijn gezicht voelde fris aan en dat vond ik een heel fijn gevoel!! Niet trekkerig ook, gewoon fijn.”

Via Lafamiliab.nl kun je de hele review lezen

En ook Sherry heeft de L’oréal multi masking kit getest!

“Geen irritaties gehad tijdens het aanbrengen en bij het afhalen. Ook niet daarna. Ik krijg vaak rode plekken door bepaalde maskers, gelukkig hier ook geen last van gehad. Sommige maskers drogen je huid ook uit. Dit had ik zeker ook niet gehad bij deze maskers.” 

De complete review is te vinden op beautyandbooksmagazine.nl 

Conclusie Budgetella test

De dames van het Budgetella test panel zijn stuk voor stuk enthousiast over de L’oréal multi masking kit. Ik ben blij dat anderen deze mening met mij delen. De uitgebreide resultaten kun je op de bijbehorende blogs terug lezen. Wil je nou ook een L’oréal multi masking kit kopen? Dan kun je deze in fullsize bij o.a. Kruidvat halen of de kit voor €6,09 bij Bol.com. Veel plezier met je me-time!

Beeldbron: Daphnelippmann.nl

Recent Posts