Grote merken voor een klein prijsje? Ga naar TK Maxx!


tkmaxx

Iedereen is op zoek naar de balans in prijs-kwaliteitsverhouding. Je hoeft niet verder te zoeken! De TK Maxx heeft namelijk alles wat je zoekt. Grote merken voor een klein prijsje. Deze winkel heeft alles van vrouwenkleding tot mannenkleding, van sokken tot schoenen en van tassen tot make-up. Alles met kortingen tot wel 60%.

Al een tijdje zat ik met het gevoel dat ik klaar was met winkels zoals Primark en H&M waar iedereen alles al van had. Ik wilde meer dan de standaard winkels. Toen ik op een dag TK Maxx tegen kwam in Den Haag ging er een wereld voor me open! De winkel hangt namelijk vol met allerlei verschillende merken. Grote merken zoals Puma, Calvin Klein en Furla maar ook merken die e niet zou verwachten zoals Hollister. Kortom: voor ieder wat wils.

winkelervaring

Het duurt wel even om iets te vinden, alles hangt namelijk door elkaar, maar als je dan eenmaal iets hebt is het kassa! Op elke prijskaartje staat vermeld wat de adviesverkoopprijs vanuit het merk is én waarvoor TK Maxx het verkoopt. Je kunt er voor het hele gezin terecht want naast vrouwenmode hebben ze ook mannen- en kindermode, sportkleding, accessoires én een woonafdeling.

Nu denk je misschien: is dit dan niet kleding die totaal uit de mode is? Nee! Ze vullen namelijk elke week hun collectie aan. Een excuus om elke week even in de winkel te kijken ;). De TK Maxx sluit goede deals met de merken, waardoor ze de laagste prijs kunnen bieden. Hierdoor is TK Maxx geen gewone outlet store. In tegenstelling tot andere outlet stores zijn hier vaak meerdere stuks van een bepaald kledingstuk te vinden. Vaak is het in outlet stores moeilijk om je maat te vinden. In de TK Maxx gaat dit wat makkelijker! Er is geen garantie dat je maat er nog is, maar er is vaak wel veel keuze tussen verschillende maten.

Waar kan ik TK Maxx in Nederland vinden?

Zoals ik al zei is TK Maxx in Den Haag, maar ze hebben nog 3 andere locaties in Nederland! Ze zitten in Groningen, Eindhoven en Rotterdam. Hopelijk openen er snel meer winkels in Nederland!

Heb jij wel eens bij de TK Maxx geshopt?

Door Letizia

Recent Posts