Cashback met online shoppen? Zo werkt het!


Online winkelen is niet meer uit ons leven weg te denken. Het is makkelijk, er is een groot aanbod en je hoeft niet meer de deur uit. Ik woon in het centrum van een middelgrote stad en hoewel ik graag een ommetje maak door de winkelstraat, merk ik steeds vaker dat ik bepaalde producten niet kan vinden. 

Wat dat betreft is online winkelen echt een uitkomst. En wist je dat je met online shoppen ook geld kunt besparen? En daar hoef je helemaal geen ingewikkelde zaken voor te ondernemen. Via een paar verstandige handelingen kan het jaarlijks misschien wel een paar honderd euro opleveren! Ik vertel je er meer over. 

Online winkelen via Bonusway 

Ken je Bonusway al? Via dit online social shopping platform kun je via slim shoppen geld terugkrijgen voor je aankopen. Wereldwijd zijn er meer dan 10.000 webshops aangesloten bij Bonusway, in Nederland bijna 2.000. Koop jij vaak online? Grote kans dat jouw favoriete webshops zijn aangesloten!  

 

Hoe werkt het? 

Hoe kun je de bonus tijdens het online shoppen bemachtigen? Als eerste kun jij je aanmelden via de Bonusway website. Via het kopje ‘Webshops’ kun je zien welke online winkels er aangesloten zijn. Klik op een winkel, lees welk bonuspercentage je kunt verwachten en klik vervolgens op ‘Ga naar webshop’. Doe nu een aankoop zoals je dat normaal ook zou doen. Binnen een uur kun je de Bonus vinden in jouw Bonusway account. De bonus is nu in afwachting van goedkeuring van de winkel. Dit kan 8-12 weken duren. Heb je €10,- bij elkaar gespaard? Dan kun je dit naar jouw bankrekening laten uitbetalen. Je kunt natuurlijk ook doorsparen zodat je voor vakantie of de dure decembermaand een extra zakcentje hebt.  

 

Haal meer uit Bonusway 

Via Bonusway kun je ook op de hoogte blijven van diverse sales en aanbiedingen. Je hebt tevens de mogelijkheid om verzamelingen te maken van je favoriete producten, merken en winkels. Ook kun je elkaar volgen. Mensen die Pinterest gebruiken weten hoe handig dit is om inspiratie op te doen! En ben je vaak onderweg? Installeer dan de app, shop wanneer jij wilt, en ontvang extra bonus op je aankopen waar je ook bent. 

Krijg een welkomstbonus van €5,00! 

Goed nieuws! Door middel van mijn samenwerking met Bonusway mag ik een welkomstbonus van €5,00 geven aan iedereen die zich via deze link aanmeldt: 

https://www.bonusway.nl/budgetella 

De bonus krijg je automatisch bijgeschreven als je een eerste aankoop via Bonusway doet. Zo is de drempel van €10,00 snel in het vooruitzicht. Doe er je voordeel mee! Ga jij gebruik maken van Bonusway? Ik hoor graag jouw mening of ervaring via de comments. Veel spaarplezier!   

Recent Posts