Cola in je toilet? Het resultaat is verbluffend!

cola

Coca cola, een drankje dat we dagelijks drinken. Doodnormaal, zou je zeggen. Dat is het echter niet. Het koolzuurhoudende drankje is namelijk een middel dat je voor allerlei dingen kunt gebruiken. En dan praat ik niet alleen over de verfrissing dat het geeft als je dit drankje drinkt.

Nope, cola is goed voor meerdere trucjes en remedies. Je kunt dit koolzuurhoudende drankje ook gebruiken om roest mee weg te krijgen, zilver op te poetsen of om kauwgom uit je kleding te krijgen. Daarnaast wordt gedronken om misselijkheid tegen te gaan en je kunt er ook toffe scheikundige experimenten mee uitvoeren. Vandaag laat ik jullie echter een geniale manier zien om met cola je toilet schoon te maken. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je visite krijgt en de WC reiniger op is. Als je dan toch een schone doos wil hebben, dan vul je jouw toilet toch gewoon met deze frisdrank? In het onderstaande filmpje zie je het verbluffende resultaat!

Wij vinden het erg verrassend dat een levensmiddel als cola zulke resultaten kan boeken. Bedenk dan eens wat het doet voor je maag! Weet jij nog andere trucjes die je met Cola kunt uitvoeren? Laat het ons dan weten!

Bron: Youtube.com  SF Globe

Delen:

2 Reacties

  1. 19 mei 2016 / 06:15

    Coca cola kan je ook goed gebruiken om de vette resten los te weken op je kookplaat. Eigenlijk kunnen we gewoon ronduit stellen dat het troep is, maar het blijft lekker.

  2. 31 mei 2016 / 12:31

    Wat een toptip! Die had ik net iets eerder moeten weten, aangezien de toiletreiniger laatst op was šŸ˜‰ Aangekoekte/-gebakte pannen kun je ook mooi schoon krijgen door er een laagje cola in te doen. Na een tijdje laten alle restjes los en was je de pannen met gemak weer blinkend schoon!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *