Creëer binnen 5 minuten perfect golvend haar!


Hi allemaal! De feestdagen staan weer voor de deur en veel vrouwen besteden daarom extra aandacht aan hun uiterlijk. Ik ben geen uitzondering op de regel. De afgelopen week kocht ik 5 verschillende outfits voor de feestdagen bij de Primark Amsterdam pre opening (oeps) en ben ik ook op beauty gebied aan het experimenteren. 

Golvend haar voor tijdens de kerstborrel

Wave after wave is niet alleen awesome na een dagje strand. Ook in de winter kunnen we ons de beachwaves permiteren. Alleen noemen we ze anders. Laten we eh.. frostwaves introduceren? Frostwaves it is! Absoluut sexy tijdens die ene kerstborrel of prettig om het nieuwe jaar mee in te luiden. Hoe maak je deze prachtige glamlook? Check het onderstaande filmpje:

Frostwaves voor korter haar

Is het zo dat jij kort tot halflang haar hebt? Dan is de methode die ik gebruik misschien wel iets voor jou! Verdeel je haar in verschillende secties en maar dikke vlechten. Wikkel de vlechten in zilverfolie en ga er zo’n 5 keer snel met de stijlstang over. Even af laten koelen, vlecht uit de zilverfolie halen en even nasprayen met haarlak. Vervolgens maak je de vlecht los en kun jij je haar in model brengen. Good luck, en alvast fijne feestdagen!

Bron: Purewow

Recent Posts