Dit zijn de beste make-up dupes van dit voorjaar


beauty-1584709_1920Make-up dupes zijn een échte lifesaver. Dat ene product wat je heel graag wilt hebben maar ver boven je budget is? Je kunt waarschijnlijk een soort gelijk product scoren bij een van deze budget merken.

Ze zijn duidelijk geïnspireerd door de ‘grote’ high-end merken en daardoor heel aantrekkelijk om in te slaan. Hierbij de 4 beste dupes van dit moment!

Jeffree star Beauty Killer palette (€45,-) vs. Makeup Obsessions Eyeshadow Refill (palette €4,95, losse oogschaduws €2,95 per stuk.)

Het merk Make-up Obsession is een merk waar ik hiervoor niet bekend mee was, maar nu al een favoriet is! Het merk is te koop via Boozyshop, heeft super budget prijzen en super goede dupes! Vooral de losse oogschaduws, die te combineren zijn tot één palette. Het pluspunt is natuurlijk de prijs. Daarnaast is het super fijn dat je het palette helemaal zelf samen kunt stellen! Het is duidelijk te zien dat dit merk geïnspireerd is op het Beauty Killer palette van  make-upqueen Jeffree Star. Logisch, want Jeffree sells. De sterren in de oogschaduws mogen dan wel niet het logo van JS hebben, maar de sterren zijn duidelijk afgekeken. Nu hopen dat ook de kwaliteit vergelijkbaar is!

Smashbox Color Correcting Stick (€22,73) vs. Essence colour correcting sticks (€2,59)

Essence stelt bijna nooit teleur, zeker niet in hun prijzen. Een deel van hun succes is ook deels te danken aan het afkijken bij grotere merken. Ze komen regelmatig met fantastische dupes. Zo ook de nieuwste concealers weer! Er zijn meerdere high-end merken (onder andere smashbox en M.A.C) die met een color correcting concealer stick uitkwamen. Dit zijn concealers met een bepaalde tint, die ieder hun eigen taak hebben. Dankzij Essence hebben wij budgetlovers nu ook de kans deze sticks te scoren!

M.A.C Prep Prime Fix+ (17,50 voor 100ml) vs. Makeup Revolution  Makeup Fixing Spray (€6,49 voor 100ml)

https://www.instagram.com/p/BO4ocOGAl0e/?tagged=makeuprevolutionspray

https://www.instagram.com/p/BTOY5kNlxIz/

YES! De klassieker: Mac fix+ heeft eindelijk een goede dupe! We hebben al eerder gezien dat Etos’ eigen merk het geprobeerd heeft om deze dupe uit te brengen en dit was een prima product, maar wint het niet van Make-up Revolution. Dit merk brengt áltijd geweldige dupes uit. Qua prijs zijn ze iets duurder dan Essence of Catrice, maar dit zie je zeker ook terug in de kwaliteit. Aanrader!

Anastasia Dipbrow Pomade (€29,95) vs. NYX Tame & Frame Pomade (€7,31)

https://www.instagram.com/p/BRT0UOLh3al/?tagged=nyxtameandframe

https://www.instagram.com/p/BTOFyF9lJ-5/

Brows are important. Daar zijn we wel achtergekomen. Anastasia Dipbrow was lang hét product op het gebied van wenkbrauwen. Toch kunnen zij deze fame niet voor altijd houden, want er zijn genoeg merken op de loer op zoek naar de perfecte dupe! NYX komt aardig dicht in de buurt. Het wenkbrauwproduct heeft een iets andere structuur, maar is nog steeds erg vergelijkbaar met the famous dipbrow. NYX, we love you!

Door Letizia 

Recent Posts