De leukste bikinitrends voor deze zomer!


bikinitrends

De zomer is nog niet begonnen en het warme weer laat ons tot nu toe nog niet in de steek. Elk vrij momentje ben ik in de zon te vinden. Heerlijk bruin worden op mijn balkon, het terras of de lokale beachclub.

Genieten van het warme weer als een pro, doe je natuurlijk in fashionable swimwear. Vorige week kon je al een aantal strandmode trends op Budgetella spotten, vandaag neem ik je mee in de bikinitrends van deze zomer. Wat gaan we dragen tijdens een frisse duik in het zwembad? Ik laat je een aantal leuke bikini’s zien!

De zomer staat in het teken van kleuren, vrolijkheid en uitbundige mode keuzes. In de zomer mag het altijd een beetje extra zijn. De onderstaande bikinitrends zijn geen uitzondering op die regel.

De floral-botanische trend

We gaan al een tijdje mee in de botanische trend. Deze trend keert al voor de derde zomer terug in het straatbeeld en dat blijft ook nog wel een tijdje zo. De combinatie met bloemen geeft de botanische trend een tropisch tintje. Deze zie je veel terug in de bikinitrends voor deze zomer.

Lascana13

Sportieve topjes

De sporty-look is deze zomer het nieuwe sexy. De #fitgirl wave heeft inmiddels ook de bikini collecties bereikt en de sportieve topjes kunnen we massaal tegenkomen op het strand, maar bijvoorbeeld ook in het park. Zo’n sportief topje is de ideale bralette, maar komt ook goed tot zijn recht als je even snel een paar jumping jacks wil doen.

lascana2

Kleurrijke horizontale strepen

De kleurrijke horizontale strepen in de bikini’s voor 2018 herken ik uit de tijd dat ik in Curaçao woonde. Ze geven mij dat typische Caribbean gevoel, en hoe je het went of keert: Deze trend raakt nooit uit de mode. Kies knalkleuren voor een tropische vibe. Zo kun jij in stijl die heerlijke Mojito bestellen!

 

Lascana5

 

Hotpants broekjes!

Deze trend is terug van weg geweest, maar de echte surfgirls hebben hem eigenlijk nooit gemist: de hotpants! Dit broekje bedekt net wat meer bilpartij en kun je deze zomer massaal scoren in de diverse winkels. Deze trend is goed te combineren met het sportieve topje voor een all-in surfgirl look.

Lascana14

 

Inspirerende bikinitrends

Zijn de bovenstaande bikinitrends al helemaal jouw ding? Ik kan je nog een paar andere mooie bikini’s showen! Deze bikini’s sluiten ook naadloos aan op de trends voor de zomer van 2018! Let the sun shine!

Lascana9 Untitled 17 Lascana1 Lascana3 Lascana4 Lascana6 Lascana7 Lascana8 Lascana10 Lascana11 Lascana12 Lascana13 Lascana14 Lascana15

Wist je dat alle bikini’s op deze pagina verkrijgbaar zijn bij lascana.nl? Mocht je jouw droom bikini tegen komen, dan weet jij in ieder geval waar je hem in het winkelmandje kunt leggen! Happy shopping en ik wens jullie allen een fijne zomer toe!

 

Recent Posts