De leukste budget cadeautjes van de Action!

actioncadeausheader

De feestdagen staan voor de deur, en dat gaat meestal gepaard met surprise en secret santa activiteiten, of misschien verras je de hele familie wel met een cadeautje! Hoe dan ook, er moet iets gekocht worden. Action is een winkel waar je goedkoop de leukste cadeaus kan scoren, en dat valt over het algemeen altijd wel in het budget. Daarnaast is deze winkel ook erg divers. Voor zowel oma als je schoonbroer kun je een passend cadeau vinden. Om je wat inspiratie te geven heb ik een selectie met leuke cadeaus gemaakt die je dit jaar met sinterklaas en kerst kunt weggeven.

 

actioncadeaus7actioncadeas6actioncadeaus8actioncadeaus2actioncadeaus5actioncadeaus4actioncadeaus3actioncadeaus1

Zoek je nog een ander leuk cadeau? Dan kun je op de Action site verschillende folders bekijken. Dan ben jij alvast voorbereid op de gezellige feestdagen!

Volg Budgetella op Facebook voor meer handige budget tips! 

(Bron)

4 Reacties

 1. 20 november 2015 / 07:02

  Action is een topzaak met hele leuke spullen voor een klein prijsje. Je loopt binnen zonder verwachting en kom naar buiten altijd met een zak vol spullen. Ik ben gek op Action!

 2. 20 november 2015 / 08:19

  Ik heb er onlangs nog douchegels en badbruistabletten in geschenkverpakking gezien. Ook een leuk geschenkideetje. šŸ™‚

 3. 22 november 2015 / 08:27

  Action is en blijft een super leuke winkel! ook hier in BelgiĆ« heeft hij veel succes! Zo verslavend al die leuke gadgets en interieur prulleria… het blijft men favo winkel en ontzettend verslavend.

  liefs,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *