De leukste budget makeup voor deze lente!


deze lente

Wie aan de lente en zomer denkt, denkt al snel aan kleur. Dat is dan ook de reden waarom ik heel graag mijn make-up in deze lente en zomer wat vrolijker en kleurrijker maak. Vandaag heb ik enkele budget makeup producten uitgezocht die hier ideaal voor zijn!

budget makeup lente 2016

Als de felle kleuren blush je zouden afschrikken moet je zeker eens kijken naar crèmeblushes! Ze zijn ideaal om op te bouwen in kleur waardoor je dus kan gaan voor een subtiele applicatie of net een meer opvallende. Hieronder zie je een prachtige crèmeblush van H&M, erg budgetproof!

budget makeup3

Een andere voor de hand liggende optie is natuurlijk lipstick. Verkrijgbaar in erg veel kleuren zou je hier iets heel zomers van kunnen maken! De fluid lipsticks lijn van de HEMA zijn hiervoor ideaal. Ze hebben een fijne structuur en zijn verkrijgbaar in prachtige kleuren.

budget makeup4

Wanneer je doorgaans veel zwarte eyeliner gebruikt moet je in de zomer zeker eens overwegen om voor een andere kleur te gaan. Dit hoeft zeker niet fel roze te zijn maar kan wel een wat minder harde kleur zoals deze mosgroene van de Kiko.

budgetmakeup6

Ben je geen fan van eyeliner? Dan kan je oog kleur aan je ogen toevoegen met een gemakklijk potloodje. Wissel je oude vertrouwde kleur eens af met een frisse blauwe kleur zoals die van Catrice!

Zo makkelijk kan het zijn om deze lente meer kleur in je make-up te brengen! Laat zeker weten wat jij een keertje gaat proberen!

Door: Marjolein van mjaysbeautycupboard.be

Recent Posts