De leukste budget truien! – Onder de €20,-


image-2017-11-09

Het winterseizoen komt er helaas weer aan. Als je de mogelijkheid niet hebt om de kou te ontwijken, dan de tweede beste keuze om de leukste dikke truien te kopen. Deze zullen je helpen tegen de kou én zijn helemaal fashionable.

Natuurlijk bevatten deze truien veel stof en zullen ze hierdoor duurder zijn dan het gemiddelde t-shirtje. Toch zijn er genoeg winkels waar je hele fijne truien kunt scoren voor minder dan €20,-!

De leukste budget truien! – Onder de €20,-

Deze té gave trui met pofmouwen is te krijgen voor €19,99 bij de Pull&Bear. De pofmouwen waren vorig seizoen als helemaal hot, maar ook dit jaar zijn ze gewoon meegegaan in de trends. Deze trui is niet alleen stijlvol en warm, maar ook nog een super comfy. Aanraden dus!

Deze truien veroorzaakten vorige maand een hele ophef op internet. Iedereen moest en zou ze hebben. Logisch, want kijk hoe fluffy en geweldig ze eruit zien. Het feit dat ze maar €16,- zijn, maakt het natuurlijk nog beter. Rennen naar de Primark dus!

https://www.instagram.com/p/BbMICEdgzYt/?taken-by=ca

Ook de C&A heeft een goede collectie truien in hun bezit! Deze overall budget winkel bewijst zichzelf weer met een prijs van €14,90 voor deze sweater. Naast deze trui, zijn er nog meer truien beschikbaar onder de €20,-. Sommigen zijn helaas niet online beschikbaar, dus check ook de winkel bij jou in de buurt even ;).

Pull&Bear knows us again… Deze trui van €19,99 snapt hoe wij ons dagelijks voelen, haha! Op deze manier hoef je niet eens te zeggen dat je moe bent, maar zegt je trui het al voor je. Daarnaast is hij ook super trendy in marineblauw wat weer goed te combineren is met dé kleur van dit moment: rood.

Ook de Primark houdt niet op met het ontwerpen van leuke, warme truien. Deze grijze sweater met té cutie mouwen scoor je voor €16,- bij je favoriete budget shop. Psst Primark, wanneer gaan jullie online bezorgen?!?

Zo zie je maar! Goed zoeken en dan zijn er genoeg shops met hele leuke truien voor een laag prijsje. Welke is jouw favoriet van dit lijstje?

Recent Posts