Hier shop je leuke en goedkope loafers!


image-2017-06-20 (1)

Dé schoenentrend van deze zomer: loafers! Omdat de gucci loafers vér overprices zijn, zoeken wij het wat goedkoper op! Dit zijn vier winkels waar je leuke en goedkope loafers kan vinden.

Van sommige winkels verwacht je dit misschien niet, maar zij hebben hele leuke schoenen. Gelukkig zijn er veel winkels uitgekomen met een budget versie van onze favoriete soort schoenen voor deze zomer.

Hier shop je leuke en goedkope loafers!

C&A

https://www.instagram.com/p/BQFecRWASGo/?taken-by=ca

Waarschijnlijk kom je zelfs voor kleding niet zo vaak bij de C&A. Toch zijn er hele leuke dingen te vinden! Vooral de schoenen dit seizoen zijn super leuk. Zoals je ziet kun je ook onze favoriete zomer trend hier scoren!

Primark

Om deze Primark schoenen begon een heel drama op internet. De Primark loafers leken namelijk wel heeeel erg op de gucci loafers, auch! Pijnlijk misschien, maar toch zijn wij heel fijn dat onze favo budget winkel deze leuke en goedkope loafers verkoopt! Want hé, als we ze ergens gaan zoeken, is het wel bij de Primark toch?

H&M

H&M heeft niet alleen geweldige on-trend kleding, maar ook qua schoenen lopen ze zeker niet achter! De schoenen op de foto zijn helaas van vorig seizoen, maar wees niet bang! Ook dit seizoen komt H&M uit met geweldige nieuwe loafers. H&M staat er om bekend dat ze altijd meegaan met de trends van het seizoen. Iedereen weet wel waar dichtsbijzijnste H&M is. Rennen naar die winkel dus maar!

Forever21

Yessss, Forever21 heeft ze ook! Soms lijkt het of Forever21 wat duur is, maar de meeste accessoires zijn zeker betaalbaar. Deze awesome zilveren loafers zijn namelijk maar €20,-! Voor zulke leuke schoenen is dat natuurlijk zeker betaalbaar ;).

Zoals je ziet zijn er genoeg winkels waar je leuke en goedkope loafers kunt kopen! Je hoeft soms niet ver te zoeker, om de perfecte paar schoenen te vinden.

Recent Posts