De leukste Herfst decoratie van de Action!


Hi allemaal. Als de Herfst aanbreekt krijg ik altijd een diep verlangen om nieuwe decoratie voor mijn huis aan te schaffen. Het zal er wel het seizoen voor zijn. De temperaturen dalen, het wordt sneller donker en het enige wat ik wil doen is s’avonds lekker met mijn dekentje op de bank liggen. Als je vervolgens tevreden naar je schoon, opgeknapt en gedecoreerd huis kijkt geeft dat mij een voldaan gevoel.

Budget decoratie

En deze herfst decoratie hoeft niet duur te zijn. Ik ga graag winkelen bij diverse budget ketens en dan met name bij de Action. Daar kom ik werkelijk nooit met lege handen naar buiten! Wil je weten wat je precies kunt scoren. De volgende decoratieve items zijn mijn favoriet:

herfst-decoratie action-home2actionherfst2

Vind je deze items nou helemaal geweldig? Check dan even de folder of ga naar een Action winkel bij jou in de buurt! Ik weet zeker dat je niet met lege handen naar buiten komt.

 

Recent Posts