De leukste woon, decoratie en creatie groepen op Facebook


facebook

Net als vele anderen haal ik erg veel woon, decoratie en DIY inspiratie van facebook. Ik ben lid van een aantal pagina’s, maar ook van een aantal groepen. Deze laatste wil ik graag met jullie bespreken. Het is namelijk erg leuk om dingen waar je veel waarde aan hecht, met elkaar te delen. Zo helpen we elkaar telkens weer verder naar een nieuw project. Omdat ik dit zo leuk vind heb ik de allerleukste facebook groepen voor jullie op een rijtje gezet. Daarnaast heeft Budgetella sinds kort ook een facebook groep opgericht waarmee ik jullie graag kennis laat maken.

 

lowbudgettc

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat in de sidebar een hele leuke banner staat. Als je hier op klikt kom je uit bij de facebook groep; Low Budget Tips & Creaties. In deze facebook groep mag je al jouw koopjes, wooninspiratie, decoratie, DIY ideeën en recepten posten. Verschillende onderwerpen zijn mogelijk, zolang het maar Low Budget is!  Word lid en deel gezellig mee 🙂

Andere leuke groepen die je kunt bezoeken:

Als iemand nog leuke groepen weet, wil ik deze graag weten. Zo halen we vanuit verschillende groepen inspiratie voor een volgend project.

Recent Posts