De leukste zomer decoratie van de Action


Het zomer seizoen schreeuwt om nieuwe zomer decoratie in je huis. Ben jij de interieur junkie die dit herkent? Dat is goed, je kunt blijven lezen! Van dit zomerse weer krijg ik in ieder geval de kriebels om mijn huis te restylen. Het enige minpuntje is dat ik er geen groot budget voor heb. Daar is een oplossing voor; Onze geliefde Action. Vandaag kun je op Budgetella de leukste zomer decoratie van de Action bekijken.

Deze zomer zien we veel maritiem en industriële strand thema’s terug in de decoratie. Drijfhout en schelpen zijn niet aan te slepen. Oh, en een modelbootje doet het ook altijd goed op je dressoir. Het botanisch thema blijft ook nog wel even. Dus alle plantjes en cactussen zijn welkom! Kaarsendecoratie word luchtig gehouden en printjes zijn hip! Kortom, er zijn veel leuke trends en deze zijn allemaal voor een prikkie bij de Action te koop. Kijk maar mee:

action15

Theelichthouder set 5 delig: €2,95action 14

Theelicht houder met veer: €0,99

action 13 Theelicht houder met kant: €0,89action 12

Lantaarn met hart: €5,99action11

Fotolijstje: €0,99action10

Fotolijstje: €1,59action9

Hedera slinger: €1,95
action8

Hortensia in pot: €2,79

ACTION7

Deco krukje: €3,49

action6

Juwelen kastje: €3,95action5

Draadmandje: €2,29action4

Flessenopener voor aan de muur: €2,95action2

Gebreide poef: €16,95action1

Sier kussenhoes: €1,99
action zomer decoratie

Plaid grand foulard: €5,95

Zit er iets leuks voor jou bij? Laat ons jouw favoriete zomer decoratie weten! Ik denk er over om een leuke decoratie met de hedera slingers te maken. De grand foulard is helemaal mijn ding en de 5 delige theelichthouder set wil ik ook graag hebben! Dit maakt het huis en de tuin tijdens de zomer extra gezellig. Check de Action voor nog meer leuke hebbedingetjes. Op de website kun je via de store locator een winkel bij jou in de buurt vinden!

Ook leuk: Action budget shoplog#7

Bron: Action.nl

Recent Posts