De mooiste budget beauty van dit voorjaar!


voorjaar

We kunnen de lente al bijna ruiken. Af en toe komen (voor Nederlandse begrippen) aangename temperaturen om de hoek kijken en de eerste bloemetjes schieten uit de grond. Ook keren de vogels terug en gaan binnenkort massaal de ijszaken weer open.

We kijken met open ogen naar de nieuwe trends om deze mee te nemen in ons dagelijks leven. Daar horen natuurlijk ook nieuwe beauty producten bij. Vandaag deel ik enkele pareltjes van zowel Catrice als Essence die ik al gekocht heb!

Catrice Highlighting Powder in 030 Merry Cherry Blossom

Catrice_Highlighting Powder

Laten we beginnen met het mooiste product, deze highlighter van Catrice. Super mooi vorm gegeven qua verpakking en ook de poeder zelf moet niet onderdoen voor luxere merken.

Catrice_Highlight

€ 3,99 bij Kruidvat.nl

Catrice Ombré Two Tone Lippenstift

Een ander pareltje van Catrice dit voorjaar is hun 2-kleurige ombre lipstick.

Catrice_Ombré

De lipsticks zijn verkrijgbaar in 6 kleuren en het bijzondere is dat de bovenste driehoek van elke lipstick een donkerdere kleur heeft dan de rest. Hierdoor kan je dus makkelijk een ombre effect creëren op je lippen en haakt Catrice duidelijk in op de trend.

€ 4,99 bij Kruidvat.nl

Catrice Pure Radiance Glowrizer

Momenteel ligt de Pulse of Purism collectie van Catrice in de winkels. Eén van de producten hieruit is de Pure Radiance Glowrizer. Een heel fancy naam voor ook wel een fancy verpakking.

Catrice_Pure Radiance Glowrizer

De Glowrizer is in feite een primer met lichtreflecterende gel-parels. Zelf moet je de parels niet breken, dit gebeurt door middel van het pompje. Sinds ik de Glowrizer heb meng ik hem met mijn foundation, super mooi nu de lente er aan komt!

€ 3,99 bij Kruidvat.nl

Essence Blushplay

Ook Essence blijft dit voorjaar niet achter en is met dit prachtig blush palette uit gekomen.IMG_8847

Het palette bevat een highlighter, een sculpt en een define kleur.

Essence_BlushPlay

Het palette is verkrijgbaar in 2 verschillende kleurtonen en ideaal om mee te nemen op vakantie of weekend omdat je zowel je blush, contour als highlight in 1 palette hebt!

€ 3,99 bij Kruidvat.nl

Recent Posts