Deze app heeft de beste aanbiedingen en koopjes!


social deal

Hi allemaal! Via Budgetella blog ik vaak over aanbiedingen, handige apps die je daar bij helpen en hoe je het beste geld kunt besparen. Verenig dit met de leuke dingen in het leven en dan kom je uit bij een hele fijne app waar ik vaak gebruik van maak. Besparen en leuke dingen doen gaan prima samen!

Een weekendje weg, uit eten gaan, met de trein op reis of een dagje naar de sauna kunnen dure aangelegenheden zijn. Wie wil besparen, moet slim zijn en op zoek gaan naar de mazen in deze dure tijden. Daarom wil ik vandaag mijn favoriete app en website uitlichten waar dit mogelijk is!

Goedkope aanbiedingen via Social Deal

Er zijn tegenwoordig veel organisaties die goedkope deals aanbieden, maar mijn favoriet is by far Social Deal. Hotelovernachtingen voor een paar tientjes, goedkoop uiteten en een wellness bezoek zijn betaalbaar! Ook dagjes uit voor mensen die niet veel te besteden hebben zijn mogelijk. Ik koop er vaak voordelige treinkaartjes en ga ik met een deal goedkoop sushi eten. Klinkt dat niet mooi? Er zijn een aantal redenen waarom ik Social Deal beter vind dan andere aanbieders:

  • Het aanbod is zeer gevarieerd
  • Ze zoeken de beste aanbiedingen en koopjes bij jou in de buurt
  • Een van de weinige websites die goedkope treinkaartjes verkopen
  • Dagjes uit zijn betaalbaar
  • Een fijn overzicht van aangekocht vouchers in de app (je hoeft ze niet persé uit te printen)
  • Ze geven vaak tegoed weg of je kunt sparen voor tegoed = gratis aanbieding!

Zo kreeg ik laatst €2,50 tegoed van Social deal. Ik hoefde slechts €1,50 bij te betalen voor een groot kip menu voor 2 personen bij een lokale take away. Dan heb je toch weer goedkoop gegeten! Ik had zelfs nog kip over voor de volgende dag. Een beetje rijst erbij maken en klaar! Ik heb die week heel wat geld bespaart op de boodschappen. Het geld dat ik over had uit mijn boodschappen budget heb ik in mijn spaarpot kunnen stoppen. Bedankt Social Deal!

Aanmelden bij Social Deal

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar Social Deal? Dan kun jij je aanmelden via deze link. Je krijgt meteen tientallen deals en aanbiedingen bij jou in de buurt te zien. Kies een leuke deal voor weinig geld en ga een nieuwe ervaring aan. Dat zijn immers de dingen die het leven zo leuk én onbetaalbaar maken. En als het ook nog eens goedkoop kan, is dat helemaal mooi meegenomen! Veel plezier deze zomer!

 

*Deze blog bevat affiliatie links

Recent Posts