Deze App is nog goedkoper dan AliExpress!


Aliexpress, stiekem ben ik er enorm fan van! En met mij velen andere, want de best gelezen artikelen op deze website gaan over deze welbekende koopjes-app. Ik koop er vaak dingen als oorbellen en telefoonhoesjes. Ook dierenbenodigdheden en woondecoratie. Dat zijn de dingen die je prima via deze app kunt kopen.

Maar tijdens een bezoekje aan een Facebookgroep, maakte ik kennis met een andere koopjes-app. Deze app, genaamd Vova, zou vergelijkbaar zijn met AliExpress. Daar werd mijn interesse al gewekt. Ik heb hem gedownload en vertel jullie mijn eerste bevindingen.

Vova, de concurrent van AliExpress

Vova is een app die vergelijkbaar is met websites/apps als Wish, AliExpress en Miniinthebox etc. Het concept is simpel: (Chinese) online winkeliers verkopen hun goedkope waren aan de rest van de wereld. De koopjes vliegen je om de oren, je kunt reviews lezen, verzenden kost niks, je krijgt het vaak binnen 30 dagen in huis. Maar wat maakt Vova anders dan al die andere apps?

Mijn mening over Vova

Ik heb de app zo’n 48 uur geleden gedownload en ik ben best enthousiast. De layout en indeling van de app is vergelijkbaar met AliExpress. Misschien vind ik de app nog wel overzichtelijker en makkelijker in het gebruik. Alle categorieën staan duidelijk aangegeven. Je kunt je items makkelijk opzoeken en goed nieuws voor alle Nederlandse gebruikers: Je kunt betalen met IDeal! Het eerste wat me opvalt als ik de app open, is de slogan: Wereldwijd Gratis Bezorging! Je hoeft dus niet te checken hoeveel verzendkosten er nog bij jouw item worden opgeteld, het is bij elk item gewoon gratis! Andere positieve puntjes heb ik voor je opgesomd:

  • Er is een ‘Alles onder de €1,99’ sectie
  • Er is een ‘Minder dan €1,00’ sectie
  • Je kunt punten/geld/tegoed verdienen en inleveren voor gratis producten
  • Het assortiment is vergelijkbaar, maar toch fris tegenover AliExpress
  • Je ziet meteen de best verkopende items
  • Makkelijk toegang tot categorieën.
  • Handige zoekfunctie
  • Verzenden is altijd gratis!
  • Goedkoper dan AliExpress?

Is de app goedkoper dan AliExpress? Ja en nee. Mijn eerste indruk was dat er bepaalde items goedkoper zijn dan op AliExpress. Dezelfde en vergelijkbare items. Gewoon te koop voor een paar euro minder! Dat is erg fijn! Er zijn echter ook een aantal producten die dezelfde prijscategorie hebben. Het is dus even zoeken naar een goedkoper item, maar als je het vind, is dit het ook echt waard! Download de app en je zult het vanzelf zien.

De app downloaden

De app kun je via deze link downloaden. Je krijgt een pop up venster en als je op app downloaden/registereren klikt, zul je meteen doorgestuurd worden naar jouw eigen app store. Als je via de link download kun je een ’tegoed’ krijgen. De hoogte van dit te goed kan variëren. Hoe dit precies werkt ben ik ook nog aan het onderzoeken. Je kunt jouw gespaarde tegoed vinden in jouw portemonnee in de app!

Cadeautjes krijgen

Even een note: Ook gebruikt Vova de slogan ‘Cadeautjes krijgen’. Ik heb nog niet ondervonden hoe dit precies werkt. Ik weet wel dat er diverse spaarprogramma’s zijn waarmee je punten/tegoed kunt verzamelen en ook een ‘freebies’ sectie. Misschien dat ze daar op doelen? Ik heb nog niet zoveel ervaring, maar ik heb in ieder geval al goede reviews over de app gehoord. Over een tijdje maak ik een update met mijn bevindingen als ik wat meer ervaring heb met sparen/bestellen/producten. Download de app en ervaar het zelf! Deel je bevindingen en koopjes onder dit bericht. Ik ben erg benieuwd!!

Update: Mijn Vova review + foto’s van producten!

Een maand later schrijf ik deze alinea bij dit artikel. Ik heb inmiddels veel items via Vova ontvangen en hier heb ik foto’s van gemaakt. Mijn review update en mijn aankoopjes kun je in dit artikel lezen. Zo krijg je een beter beeld van de producten en de kwaliteit!

Wil je deze info bewaren? Pin it!

Wil je deze informatie bewaren voor later? Klik op de foto en pin hem op Pinterest! Je kunt meteen een van jouw borden kiezen om deze afbeelding op te slaan!

Deze post bevat een affiliate link.

Recent Posts