Deze low-budget highlighters moet je hebben!


image-2017-05-16

Als zelfs de grote beautyguru’s op Youtube en Instagram hun high-end make-up omruilen voor een budget highlighter, dan weet je dat het een goede is! Deze drie highlighters zijn super populair. Niet alleen door hun goede kwaliteit, maar ook door hun geweldige prijs!

Wie is er tegenwoordig niet verslaafd aan highlighters? Het fijne aan deze low-budget highlighters is dat ze zónder schuld gevoel kunt kopen, want ze kosten allemaal minder dan €10,-! Hoe meer highlighters, hoe beter.

Deze low-budget highlighters moet je hebben!

Wet ’n Wild MegaGlo highlighting powder – €5,29 (via Boozyshop)

Wanneer halen de Nederlandse drogisten nou eindelijk eens Wet ’n Wild naar Nederland?! Dit merk levert áltijd fantastische producten. Zelfs JefreeStar, die beschikking heeft over de meest luxe highlighters én zelf highlighters maakt, was zo verbaasd over de kwaliteit, dat hij er meerdere video’s overgemaakt heeft. Wet ’n Wild heeft verschillende producten in de MegaGlo lijn. Helaas zijn deze producten niet allemaal te verkrijgen in Nederland, maar voor nu moeten we het doen met deze variant!

MUA Undress Your Skin – €5,99 (via Kruidvat)

https://www.instagram.com/p/BTeEHvoAKDM/

Kruidvat heeft geluisterd naar hun klanten en hebben het merk MUA naar Nederland gehaald. Dit merk maakt super fijne make-up voor een kleine prijs. Vooral de highlighters springen er bovenuit. De highlighter is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus voor iedere huidskleur is er wel een geschikte variant. Het zal je niet ontgaan zijn dat veel beautylovers deze highlighter al meerdere keren gedeeld hebben op Instagram. Logisch ook, want deze highlighters geven je de glow op je make-uplook!

Revolution Vivid Baked Highlighter – €6,49 (Via Etos)

https://www.instagram.com/p/BTohujABf4O/?tagged=revolutionvividbakedhighlighter

Kruidvat bracht ons MUA en Etos bracht on Revolution! Dit is zo’n product wat ik gekocht heb door alle aandacht die het kreeg op blogs, Youtube en via Instagram. Na alle swatches gezien te hebben moest ik hem zelf proberen. Dit was geen foute keuze! Deze highlighter geeft dé glow waar alle beautyguru’s het over hebben. Voor maar €6,49!

Het is tijd om naar de winkel te rennen of om een nieuw tabblad te openen met de webshop want deze highlighter moet je proberen. Door de kleine prijsje hoef je je gelukkig niet schuldig te voelen. Deze highlighter ga je gegarandeerd willen gebruiken tot ze hélemaal op zijn!

Recent Posts