Dingen die je gratis krijgt op je verjaardag!


verjaardag

Limburgers staan er om bekend totaal niet gierig te zijn, maar af en toe heb ik ook mijn ‘skere’ momentjes. Als ik even een stukje maand aan het einde van mijn geld over lijk te houden, dan word ik inventief en dan ga ik geniale dingen Googlen. Tijdens zo’n financieel tussen-wal-en-schip moment liet ik de zoekterm ‘Gratis op je verjaardag’ de revue passeren. Er ging een wereld voor mij open!

De online zoektocht vond een week voor mijn verjaardag plaats. Het is rond die periode erg handig om te weten waar jij je voordeel uit kunt halen. Als je visite over de vloer krijgt, dan moet je een paar vlaaien (oké, taarten), koffie, frisdrank en hapjes inkopen. Wellicht kun je dan hier en daar een korting snaaien. Maar er is meer. Je kunt dus ook gratis dingen bemachtigen. Hier een fijne lijst met dingen die je voor nada krijgt!

Gratis dingen op je verjaardag

 • ABC Restaurants: 2e Diner gratis (via registratie)
 • Albert Heijn: Gratis bezorging (via je account)
 • Bram Ladage: Gratis patatje (op vertoon van legitimatie)
 • Hema: Gratis Tampouce (met je klantenpas)
 • La Place: Gratis taartje (via app)
 • Le Connaisseur: Gratis diner (Via reservering + vertoon van legitimatie)
 • McDonalds: Gratis product (via app)
 • Pathe: Gratis medium popcorn (via je account)
 • Termen Bussloo: Gratis entree (op vertoon van legitimatie)
 • Phantasialand: Gratis entree (op vertoon van legitimatie)
 • Avonturenpark Hellendoorn: Gratis entree (op vertoon van legitimatie)
 • Bobbejaanland: Gratis entree (op vertoon van legitimatie)
 • Walibi Nederland: Gratis entree (op vertoon van legitimatie)
 • Toverland: Gratis entree (op vertoon van legitimatie)

Korting op je verjaardag

Ook kun je op je verjaardag of in de weken er na profiteren van fijne kortingen bij de bekende winkelketens, restaurants of attractieparken. Zo krijg je via de H&M app 25% korting. Met deze kortingscode heb ik nieuw beddengoed gekocht en zo €12,50 bespaard. Ook kreeg ik een 10 euro korting voucher van een lokale lunchroom. Deze was 2 maanden geldig, dus ik ben samen met mijn moeder, die in die periode ook jarig was, uitgebreid gaan lunchen. Uiteindelijk hoefde we maar €3,60 bij te betalen op de totale rekening! Ook kocht ik kattenvoer met 5% korting bij Zooplus.

Waarom krijg je gratis en korting op je verjaardag?

Zulke kortingen en gratis dingetjes zijn aardig, maar is het nou echt alleen maar om mij te feliciteren? Misschien wel met de goede intenties, maar eigenlijk is het een grote marketing stunt. Daarnaast zijn ze ook uit op jouw verjaardagsgeld! Als je jarig bent, krijg je vaak een envelopje van je naasten. Dit geld kun je sparen, maar ook uitgeven aan iets leuks. Bedrijven hopen natuurlijk op dit laatste. Daarom puilt je mail rondom je verjaardag vaak uit met kortingsaanbiedingen van je favoriete winkels. Een slimme actie, en dit is natuurlijk erg handig als je iets nodig hebt! Wat betreft de gratis artikelen: men hoopt natuurlijk dat je een blikje cola of een snack bij je patatje koopt of de Hema hoopt dat je meteen een taart meeneemt bij bakkersafdeling als jij je tompouce gaat ophalen. Bij gratis entree voor een pretpark verliest men weinig aan de kosten, maar hoopt wel dat jij vrienden meeneemt en lekker gaat lunchen in de horeca gelegenheden. Zulke acties zijn slim en ik maak er als jarige graag gebruik van!

Meer kortingen en gratis dingen

Ook bij jou in de buurt kun je korting en gratis dingen op je verjaardag bemachtigen. Google maar eens op ‘Gratis op je verjaardag’+ jouw woonplaats en wellicht krijg je een aantal leuke resultaten. Hou ook even je mailbox in de gaten voor leuke voordeeltjes! Ben je binnenkort jarig? Dan wens ik je alvast een hele fijne verjaardag!

Recent Posts