Dingen waar je nooit de volle mep voor moet betalen!


volle mep

Wanneer betaal ik ergens de volle prijs voor? Dat vroeg ik me laatst een keer af. Eigenlijk koop ik bijna alles in het leven met korting. Want wie gaat er nu meer betalen, als het ook anders kan? De koopjesjacht is een levensstijl en bij mij gaat dat via de automatische piloot. Als je het lang genoeg doet, hoef je niet eens meer je best te doen om korting te scoren.

Ik zal je de basics leren: Kennis = korting. Als je weet waar je moet zijn of wanneer producten in de aanbieding zijn, dan heb je al 99% van het werk gedaan. Die laatste 1% zit hem in het opstellen van een budget, maar daar praten we een andere keer over. Vandaag gaan we het namelijk hebben over dingen waar je nooit, maar dan ook nooit de volle mep voor hoeft te betalen. Er zijn altijd wel wegen om korting te bemachtigen.

Dingen waar je nooit de volle mep voor hoeft te betalen

 • Boodschappen: Kook wat er deze week in de aanbieding is.
 • Kleding en beddengoed: Wacht tot de sale periode begint.
 • Woondeco: Kun je bij de kringloop of via marktplaats scoren.
 • Huishoudmiddelen: Koop je met flinke korting bij een outlet als Prijsmepper of Normal.
 • Uiteten: Kun je doen via Social Deal. Sommige restaurants bieden korting aan door de week of voor 18.00.
 • Takeaway: Zoek een kortingscode of een dagdeal.
 • Treinkaartjes: Via diverse acties of de spoordeelwinkel.
 • Uitgaan/concertkaartjes: Check een dag voor aanvang ticketswap!
 • Planten: Koop je via de aanbiedingen of aan het einde van een seizoen.
 • Vakanties: Blijf zoeken naar aanbiedingen en vroegboekkortingen.
 • Ga aan de slag als mysteryshopper: Vaak krijg je de aangekochte producten helemaal vergoed!

Hello Fresh

Met deze link krijg je  €25,- korting op je eerste Hello Fesh box. Je kunt de box wekelijks opzeggen, dus als je het daarbij wil laten is het goed. Zo heb je al 3×2 = 6 porties voor €15,95 inclusief gratis verzending. Super leuk om eens uitgebreid te eten voor een leuk probeer prijsje!

Uber Eats

Via Uber Eats krijg je €15,- korting op je eerste bestelling van €20,-. Over goedkoop ‘uit eten’ gesproken! Download de app  en voeg  Kortingscode: eats-tijqglx3ju toe aan het kopje Promoties in Mijn Account.

Otrium

Ken je sale website Otrium al? Hier kun je kleding van bekende merken met een hoge korting kopen. Leg voor minimaal €50,- in je winkelmandje en je krijgt €10,- korting met de kortingscode: REFAR9V7AJ8AR. Deze korting geld voor je eerste bestelling.

Veepee

Veepee is een kortingswebshop met tijdelijk sales. Op=op, maar dat kan ook niet met de uitverkoopprijzen. Van kleding tot boodschappen.  Ook hier krijg je €10,- korting bij besteding van min €50,-. Je moet je aanmelden via deze kortingslink en bij het afrekenen de kortingscode BUDDY invullen. Inclusief gratis verzending.

Recent Posts