Dit is de reden dat geen-bh trend geweldig is!


image-2017-06-27

Voor vele vrouwen is een bh niet meer weg te denken uit hun kledingkast. Toch is het nu een ware trend om zonder bh de deur uit te gaan. Gelukkig maar, want deze trend brengt vele voordelen met zich mee!

Zonder bh aan, voel je je gegarandeerd vrijer. Heerlijk, maar er zijn dus nog meer positieve punten aan deze trend. Het voelt de eerste keer vast ongemakkelijk, maar gelukkig hebben wij tips om het allemaal wat makkelijker te maken, zodat je je beste borsten-vriend niet gaat missen!

Dit is de reden dat geen-bh trend geweldig is!

Velen denken dat je borsten sneller gaan hangen als je geen bh draagt. Toch is het juist andersom! Uit verschillende onderzoeken blijkt dat een bh juist effecten kan hebben op je borstspieren. Dit zou dus kunnen betekenen dat je borsten juist sneller gaan hangen door een bh!

Daarnaast is er wél al algemeen bekend dat je bh een bron is van bacteriën. Je zweet extra snel op de plekken waar je bh zit, door het contact met de huid. Het is dus niet fris om je bh meerdere dagen te dragen, omdat het vol met bacteriën zit!

Veel vrouwen hebben een verkeerde maat bh, wat heel slecht voor je is! Doordat de bh te strak zit, kun je juist rug krijgen van je rug.  Die krengen zijn hartstikke duur, dus het is zonde om zoveel geld uit te geven aan iets wat eigenlijk niet jouw maat is. Geen bh dragen is dus ook nog een budgetproof ;). En helaas vrouwen met grote borsten krijgen vaak sowieso last van hun rug, bh of niet. Vertrouw op de natuur!

Natuurlijk is het gevoel van vrijheid ook heel veel waard! Want wie vindt dat gevoel van je bh losmaken nou niet lekker? Vind je dit nou niet chill? Dan kun je er ook voor kiezen om een bralette of een body te dragen. Hierdoor zijn ze niet helemaal tot zichzelf over gelaten maar krijg je nog wat meer ondersteuning. Dit is ook ook manier om er voor te zorgen dat het niet doorschijnt in een dun t-shirt.

Al overtuigd? Zo niet, probeer het gewoon een dagje! Vaak zitten bh’s alleen maar in de weg dus wie weet bevalt het je wel. Er zijn genoeg voordelen om het een keertje te proberen!

Recent Posts