Dit zijn de 8 typen shoppers! Welke ben jij?


shoppers

Winkelen is geen activiteit, het is een lifestyle! Dat is voor mij zeker van toepassing, en ik weet zeker dat veel andere dames en heren dit kunnen beamen. Ik woon in het centrum van een stad. Dus zodra ik buiten de deur kom ontstaat er een magnetisch veld die mij mee trekt naar de winkels. 

Soms grap ik wel eens dat mijn benen niet naar behoren werken. Ik wil namelijk naar huis gaan, maar om een of andere reden beland ik altijd weer voor dat koopjesrek. En dan heb ik de spullen vaak niet eens nodig. Ik ben zo’n type shopper ja. En er zijn nog vele andere type shoppers. Welke ben jij?

Welke shopper ben jij?

Als jij je aangesproken voelde toen je de titel las, dan ben je hier aan het juiste adres. Ben je vaak ter recreatie op de winkelvloer te vinden? Grote kans dat je dan een van de onderstaande shoppers bent:

8 typen shoppers

8 typen shoppers

Als ik alle opties lees, dan ben ik een mix tussen optie 1 en optie 4. Zoals je al hebt kunnen lezen ga ik graag voor een koopje. Maar vaak is dit wel een speciaal koopje. Ik hecht veel waarde aan een paar merkschoenen of een mooie sjaal, maar dan zoek ik wel de koopjes op. Een beetje het beste uit twee werelden.

Welke optie past goed bij jou?

Bron: euroknaller.nl 

Recent Posts