Dit zijn de badmode trends voor de zomer van 2019!


Maart roert zijn staart, maar daar is in de (online) winkelstraat niks van te merken! De zomercollecties worden beetje bij beetje geïntroduceerd en dit is het moment om vooruit te blikken naar de diverse trends. Wat gaan we dragen en welke printjes zijn hot? Welke trends gaan we op het strand zien? Het is tijd voor een zomers trend report!

We nemen de badmode trends voor de zomer van 2019 onder de loep. Welke bikini’s en badpakken gaan we deze zomer massaal terug zien? In de bikini en badpakken shop van LASCANA kun je al een beetje de trends van 2019 spotten!

 

Het kleurrijke ombre effect

De zomer van 2019 beloofd een seizoen vol knalkleuren te worden. Winkelketens spraken al van een ‘neon revolutie’, en die kleuren zijn natuurlijk ook niet weg te denken uit de badmode van deze zomer. De kleuren lopen subtiel in elkaar over voor een nonchalant ombre effect.

 

 

Polka dots

Stipjes op kleding kunnen altijd! Het maakt een kledingstuk speels, maar ook klassiek. Polka dots voegen net even dat stukje retro toe aan jouw look. Op het strand gaan we veel stippenbikini’s terug zien. Kan de zomer nu al beginnen?

 

Tropische bloemen prints

Geef het maar toe; elke vrouw heeft wel eens een badpak of bikini gehad met een tropische print. Ze weerspiegelen het ultieme zomergevoel en met zo’n kleurrijke hibiscus op mijn bikini, krijg ik al meteen zin in een cocktailtje. Met de tropische bloemen-print kun je nooit fout gaan! Zoek je dus een bikini die een tijdje mee kan gaan in modeland? Dan zou ik voor deze trend kiezen!

 

De zebra print

De ‘Out of Africa’ dierenprintjes zijn deze zomer weer helemaal hot! De luipaard print gaat al vele jaren mee in modeland, maar de zebra print is een nieuwkomer. Vorig jaar werd deze print al in badmode-land geïntroduceerd als musthave, en deze zomer gaan we daar nog even lekker mee door! Dit is mijn favoriet voor deze zomer.

Recent Posts