Dit zijn de beste highlighters onder de €10,-


make up dupes

Dit is de eerste in een nieuwe serie op Budgetella! Vanaf nu komt er elke maandag een artikel over de beste producten van een bepaalde categorie onder de €10,-! Vandaag bespreken we de beste highlighter onder de €10,-!

We kunnen nooit genoeg highlighters in huis hebben. Gelukkig zijn deze exemplaren onder de €10,-! Naast dat ze super goedkoop zijn, zijn ze ook nog eens de beste van alle budget highlighters.

Dit zijn de beste highlighters onder de €10,-

Een goude oude. De Milani Luminoso werd ooit in Nederland bekend door beautyqueen Mascha en is sindsdien nog steeds een favoriet van vele beautybloggers. Het is origineel een blush, maar er zit een prachtige gouden gloed in, waardoor hij ook als highlighters gebruikt kan worden! De blush heeft een warme kleur maar staat praktisch iedereen. Dit is een topper voor je basismake-up. Bestellen dus maar!

Wanneer je deze highlighter op hebt, zul je bedolven worden onder de vragen en complimenten over je highlighter. Hij is namelijk prachtig! Het is een witte kleur die in het licht veranderd naar een gouden glans. Ook al is deze highlighter genoeg gehypt op het internet, we zullen het nog één keer duidelijk maken: koop deze highlighter!

Sleek Highlighting Palette Cleopatra’s Kiss – €13,95 voor 4 kleuren (ongeveer €3,50 per highlighter)

Misschien is deze highlighter een beetje cheaten omdat het palette in totaal boven de €10,- uit komt, maar toch moet hij benoemd worden. Hoe geweldig is dit palette namelijk? Elke high-end beautylover is overgestapt naar de low-budget voor dit palette. Deze shine is namelijk echt next level. Het gehele palette niet onder de €10,- (per kleur dus wel, als dat telt?) maar deze highlighters horen zeker in het rijtje van de beste highlighters onder de €10,-!

Mua Undress Your Skin Shimmer Highlighter – €5,99

De Undress your Skin highlighter was al een tijdje uit, maar sinds deze zomer is de collectie uitgebreid met nóg vier kleuren erbij. YES! Deze shimmer is precies hoe je het wilt hebben en blijft ook nog een super lang zitten. Moet.. alle.. kleuren.. kopen..NU!

 Voor een budget van maximaal €40,- heb je dus 4 nieuwe geweldige highlighters om aan je collectie toe te voegen. En hé, voor €40,- scoor je nog niet eens een Bobbi Brown Shimmerbrick. Goede deal of goede deal?

Recent Posts