Dit zijn de beste outletcentra van Nederland (en omstreken)!


image-2017-05-17

High-end stuff voor low-budget prijzen. Dat is precies wat we allemaal willen, toch? Deze vier beste outletcentra van Nederland liggen vol met mooie kwaliteit merkkleding voor een veel lagere prijs. Een echt must visit dus!

Dit zijn de beste outletcentra van Nederland (en omstreken)!

In Nederland en omstreken hebben we helaas nog niet zoveel outletcentra. Hopelijk komen er snel meer, want het is een super fijne plek om te shoppen. Tot nu toe moeten we het doen met deze plekken in Nederland (en eentje die stiekem in België ligt).

Designer Outlet Roermond

In Roermond ligt een groot designer outlet met grote namen zoals Gucci, Prada, Armani en Burberry. Daarnaast zijn er ook grote sportmerken zoals Nike en Puma en meer gangbare merken zoals Guess en Superdry aanwezig. Je kunt het dus zo duur of goedkoop maken als je wilt. Er zijn kortingen tot 70% dus er zal zeker wel een goede deal tussen zitten! Niks gevonden tijdens het shoppen? Dan kun je ook gewoon terecht om iets te eten en te drinken. Zelfs een Starbucks ;).

Bataviastad Lelystad

Een van de meest bekende outletcentrum is toch wel Bataviastad in Lelystad. Met meer dan 100 winkels is het meer een echte stad dan een outletcentrum. Juist om deze reden is het een hele fijne plekken om te shoppen. Je kunt er terecht voor je favoriete merken zoals Michael Kors en Tommy Hilfiger. Op de website kun je al enkele deals van te  voren bekijken. Zo weet je al of er iets leuks voor je bij zit!

Rosada Outlet Roosendaal

Dagje shoppen??

A post shared by Meike | Studente FAR | ❣ (@xmeikekerklaan) on

Het Rosada outletcentrum behoort tot een van de beste outletccentra van Nederland en is voor veel mensen in de randstad het dichtste bij. Het is maar 20 minuten rijden van Rotterdam. Het ligt naast de snelweg en is daardoor goed bereikbaar. Je vindt er 100 fashionbrands met kortingen tot 70%. Het allerfijnste? Parkeren kost maar €2,00 ongeacht hoelang je er staat!

Maasmechelen Village 

In Maasmechelen, net over de grens in België, is er een dorp gebouwd vól met outletwinkels. Vooral de Ted Baker winkel maar veel indruk. Naast Ted Baker zijn er genoeg andere grote merken én eettentjes te vinden.

Bij deze vier outletcentra ben je een hele dag zoet! Door het grote aantal winkels én het aantal horecagelegenheden is er voor ieder wat wils. Mocht je een slimme aankoop willen doen, dan kun je het beste een designer tas kopen. Designer tassen zijn een slimme investering die in de toekomst een aardig centje kunnen opleveren. Kenners zeggen dat een designer item hedendaags een betere investering is dan goud.

Recent Posts