DIY: Low budget kalmerende homespray


DIY

De eerste weken van het nieuwe jaar kunnen stressvol genoeg zijn. Nieuwe projecten, nieuwe deadlines en je zult ook merken dat het reilen en zeilen in het huishouden de nodige barstende situaties kan opleveren. Is er dan niks fijner dan thuis op de bank neerploffen om even lekker te relaxen? Om je daar bij te helpen deel ik vandaag een handige DIY voor een Low budget kalmerende home spray.

De kalmerende home spray, al een tijdje een begrip bij beauty en lifestyle winkels zoals Rituals, Riviéra Maison en Riverdale. Deze home sprays kunnen soms best prijzig zijn. Wil je toch een lekker geurtje in je interieur zonder daar veel geld aan uit te geven? Dan adviseer ik je deze DIY.

Wat heb je nodig voor deze home spray?

  • Een sprayflacon
  • kraanwater
  • etherische lavendel olie (Verkrijgbaar bij Holland and Barret, soms hoge korting of 2e gratis)
  • etherische eucalyptus olie (Verkrijgbaar bij Holland and Barret, soms hoge korting of 2e gratis)
  • Witch hazel (Verkrijgbaar bij Holland and Barret:  Physalis Hamameliswater)

photo-1512867957657-38dbae50a35b

Zo ga je te werk

Neem een gelijke hoeveelheid water en Witch hazel en vul de sprayflacon. Voeg daar 8 druppels van de etherische lavendel olie en ook 8 druppels van de etherische eucalyptus olie aan toe. Sluit de sprayflacon en meng het geheel goed door elkaar door even flink te schudden. Na 30 seconden schudden is jouw low budget kalmerende home spray klaar voor gebruik. Enjoy!

Tip: Gebruik andere etherische oliën voor andere geuren in huis. Zo kun je ook een heerlijke dennengeur creëren of je huis naar pioenrozen laten ruiken. De keuze is aan jou!

Recent Posts