Mijn eerlijk ervaring met de Budget Food winkel


Voor Budgetella ga ik telkens op zoek naar nieuwe budget initiatieven. Zo geef ik tips over sparen, besparen en slim winkelen. Ik kijk uit naar winkels of supermarkten die het bezoeken waard zijn. Gister bezocht ik Budget Food, een bijzondere winkel waar mensen met een kleine portemonnee blij van worden.

Sinds kort is er in het Limburgse Echt een nieuwe winkel geopend waar men boodschappen kan doen. Bij Budget Food kun je terecht voor diverse food en non food artikelen. Alle producten kun je goedkoper dan in een reguliere winkel kopen. Het betreft vaak A-merken en het assortiment wisselt continu.

Budget Food Supermarkt

Budget Food is een winkelketen met diverse vestigingen in Nederland. De winkel heeft een divers assortiment en is een prima aanvulling op de wekelijkse boodschappen. Ze verkopen A-merken met hoge kortingen, maar ook verrassende onbekende producten. Ook is er een non-food afdeling die in mijn opinie nog goedkoper is dan de Action! Waarom zijn de producten bij Budget Food zo goedkoop? De producten zijn soms korter houdbaar, of hebben niet de nieuwste verpakking. De producten zijn prima te consumeren. Ik heb ook gemerkt dat een aantal merken uit het buitenland komt. Zo kocht ik ‘Zweedse’ Coca Cola en ‘Franse’ Doritos Nacho Cheese. Dit zijn gewoon de producten die je gewend bent, enkel in een ander land geproduceerd.

Budget Food

Goedkope boodschappen

Als je dacht dat Aldi en Lidl budget supermarkten waren, ben je nog nooit bij Budget Food naar binnen geweest. Bij de eerstgenoemde heb je een completer assortiment. De producten van Budget Food wisselen continu en er zijn ook wekelijks nieuwe aanbiedingen. Zo kocht ik Doritos voor €0,50, 1 liter fles Ketjap Manis voor €1,00 en een tweepersoons dekbedovertrek voor €3,99. Ook maakte ik gebruik van de aanbieding ‘2 pakjes Blue Band boter voor €1,50′ en kocht ik pastasaus voor €0,75. Bekijk de onderstaande foto’s voor een impressie van de producten.

Budget Food Budget Food

Budget Food

Mijn mening over Budget Food

Als eerste wil ik zeggen dat de inrichting van de Budget Food winkel mij ‘Aldi jaren 90’ vibes geeft. Het was een leuke trip down memory lane. Als zelfbenoemde budget-journalist ben ik al op veel plekken geweest, en ik moet eerlijk zeggen: er is geen enkele supermarkt of winkel in Nederland zo goedkoop als Budget Food. De aanbiedingen zijn de moeite waard en ik kon slechts een paar producten vinden die bijna de t.h.t. datum bereiken. Ik heb diverse producten bekeken en het minst houdbare product was nog een maand goed! Ook heb ik kennis gemaakt met veel nieuwe producten. Minpunt: heb je een fanatieke healthy lifestyle? Dan zul je hier weinig producten voor jou vinden. Bij de publicatie van deze blog heeft Budget Food de volgende filialen: Julianadorp, Musselkanaal, Wolvega, Winschoten. Heino, Joure, Zwijndrecht, Almere, Maastricht, Heerlen, Kerkrade en Echt. De winkels schieten als paddenstoelen uit de grond. Wie weet gaat er binnenkort een filiaal bij jou in de buurt geopend worden!

Volg Budgetella op Instagram

Ik post dagelijks nieuwe budget updates, koopjes, gratis acties, DIY projecten en meer via mijn persoonlijke account ShopWithRox! Ook neem ik je mee winkelen en laat ik leuke en betaalbare mode en beauty producten zien. Ik kom graag met mijn lezers in contact. Je kunt mij op Instagram volgen via deze link of zoek op @shopwithrox. Zie ik je daar? 🙂

Recent Posts