Mijn eerlijke ervaring met Sale-website Veepee!


Eens in de zoveel tijd geef ik een review over een interessante kortingswebsite. Zo heb je in het verleden al artikelen over Vova en Everything5Pounds kunnen lezen. Vandaag deel in mijn ervaring met uitverkoop-website Veepee en heb ik ook een hele interessante kortingscode voor jullie!

Een goede sale? Daar ben ik altijd wel voor te vinden! Zeker als het spullen betreft die ik nodig heb. Denk hierbij aan een nieuwe braadpan of degelijk beddengoed. Ook hou ik de aanbiedingen voor boodschappen én kleding in de gaten. Een website die dit allemaal heeft, is Veepee. Van schoenen tot levensmiddelen, van dagjes uit tot huishoudartikelen. Bekende merken, maar dan met flink wat korting!

Over Veepee

Veepee is een website met tijdelijke sales. Deze uitverkopen gaan per merk of categorie en zijn slechts een paar dagen beschikbaar op de website. Het is dus slim om de website goed in de gaten te houden en je koopje snel te bestellen, want op is op. De verkopen gaan hard en het kan dus voorkomen dat jouw favoriete product een halve dag later niet meer beschikbaar is. Dat is ook de kracht van de website, pak het voordeel voordat het weg is!

Over de producten

Via Veepee kun je bekende merken vinden. De merken die je ook in de winkelstraat of een speciaalzaak kunt tegen komen. Veepee heeft de sales in 5 categorieën verdeeld, namelijk:

  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Lifestyle
  • Reizen

In de dames- en herencategorie kun je voornamelijk kleding, schoenen, accessoires en beautyproducten vinden. Kinderen bevat ook kleding, schoenen en accessoires. De lifestyle categorie vind ik persoonlijk het meest interessant! Keukenapparatuur, Boodschappen, Wasmiddel, woondecoratie, beddengoed en meer! Ook de reizen categorie heeft leuke dagjes uit en reizen in de verkoop. Zie je op dit moment geen leuke producten? Bezoek de website een paar dagen later nog eens. Dan is er weer een compleet nieuw aanbod!

Prijzen & Bestellen

Wat kun je verwachten qua prijzen? Dit is onwijs divers! Boodschappen (vaak bulk) en huishoudproducten komen in de buurt van Action prijzen, terwijl dure merken wel wat meer kosten, maar dat is ook logisch. Hoe dan ook, je zult flink wat minder betalen dan in de fysieke winkel of een eigen webshop. Daarom houden we van korting! Bestellen kan o.a. makkelijk via IDeal en Paypal. Ik heb zo’n 7 keer via de website besteld en ik heb altijd een goede ervaring gehad.

€10,- Gratis voor nieuwe klanten!

Goed nieuws! Er is voor jou een cadeaubon van €10,- beschikbaar! Als jij je aanmeld via onze link krijg je €10.00 korting als je voor minimaal €50.00 besteld. Je aankopen zal dan nog maar €40.00 kosten! En de verzending is ook nog eens gratis! Met deze code heb ik tijdens mijn eerste bestelling 30 potjes pastasaus voor €15,00 kunnen kopen en Puma sneakers. Daar heb ik het hele jaar plezier van gehad.

Om de korting te krijgen kun jij je aanmelden via deze link: 

https://shop.veepee.nl/

Bij het aanmelden gebruik je de code A0F843B8 voor €10,- shoptegoed. De korting zal dan automatisch toegepast worden en je zult meteen zien dat ook de verzendkosten gratis zijn! Lukt het niet om de korting te krijgen? Probeer dan een incognito venster in je browser te openen. Dan lukt het vaak wel!

 

* Dit artikel bevat affiliate links.

Recent Posts