Deze Essie nagellak kleur is de musthave van dit najaar!


Bij Budgetella denk je in eerste instantie aan sparen, maar we showen je ook altijd de nieuwste trends! Heb je al gehoord over dé nagellak tint van deze herfst? De kleur is niet aan te slepen en als je hem ziet, begrijp je waarom. Wij van Budgetella zijn in ieder geval fan!

Essie Angora Cardi

De kleur Angora Cardi van Essie kun is niet echt roze, maar ook niet echt rood. Ook bruin is het net niet, maar laten we het er maar op houden dat het een combinatie is van deze drie kleuren. Deze tint is natuurlijk perfect voor de herfst en matched met veel verschillende outfits.

Aan de lakjes van Essie hangt wel een iets ander prijskaartje dan aan de budget lakjes van Essence en Catrice. De adviesprijs is namelijk €9,99, maar Essie is bijna altijd wel ergens in de aanbieding. En soms is er zelfs sprake van een 1+1 gratis actie. Daarnaast is Essie naturlijk ook van prima kwaliteit en kun je er lang mee doen.

Mocht je Angora Cardi nou toch te duur vinden of het is niet jouw kleur? Geen probleem, dan zit je met andere donkere kleuren zoals donkerblauw, dieprood en muisgrijs ook altijd goed. Veel plezier met je nieuwe manicure!

Recent Posts