Hier kun je alle fashion-deals voor Black Friday vinden!


black fridayNovember is een maand vol festiviteiten. We hebben nog kunnen genieten van de nasleep van Halloween en we beginnen ook al de kerstsfeer in huis te halen. Dit allemaal dankzij de leuke hypes die over komen waaien uit Amerika. Sinds een paar jaar hebben we er een nieuwe ‘feestdag’ in november bij, namelijk Black Friday. Een dag waar winkelliefhebbers hun hart kunnen ophalen met flinke kortingen.

En deze kortingen zijn flink! Vaak tussen de 20% en zelfs 85% korting op de items die je altijd al graag wilde hebben. De ideale gelegenheid om alvast sint- en kerstinkopen te doen. Steeds meer winkels in de lage landen doen er aan mee en sommige winkelcentra maken er een echt groots feest van. Ook online kun je in de diverse webwinkels profiteren van de hoge kortingen. Voor ieder wat wils, en als je het niet zo breed hebt, kun je het beste op deze dag een investering maken. Vooral kledingwinkels en warenhuizen doen mee aan Black Friday.

De beste Black Friday fashion-deals

Als je net als ik toe bent aan een nieuwe garderobe, is het verstandig om te profiteren van de aantrekkelijke kortingen tijdens het Black Friday event. Maar hoe kun je te weten komen welke winkels meedoen aan deze actie? En hoeveel procent korting ze geven? Kledingkopen.nl heeft een handig overzicht gemaakt met de kortingen en aanbiedingen van de bekende kledingwinkels, merken en warenhuizen. Zo kun je geen enkele deal op het gebied van mode missen. Ik kan je al verklappen: Asos geeft dit jaar tot 60% korting en Van Haren tot 30% en Ray ban tot 50%! Bekijk hier het complete overzicht met alle kortingen.

Nog een paar tips: Werk met een wishlist, stel een budget op en check waar je de beste kortingen kunt vinden. Vaak kun je een product bij diverse aanbieders kopen, maar deze aanbieders hanteren ook verschillende kortingen. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Bron: kledingkopen.nl 

Recent Posts