5 tips om goedkoop boodschappen te doen bij Albert Heijn!


Albert Heijn

Gister hielp ik mijn moeder met boodschappen doen, en stapte ik sinds lange tijd weer een ‘budget supermarkt’ binnen. Ik woon midden in het centrum, dus heb ik deze supermarkten niet in de buurt. Eerlijk gezegd vond ik deze supermarkt een beetje prijzig geworden. Vroeger was het nog interessant, maar toen ik gister een aantal prijzen vergeleek met de prijzen van de bekende supermarkten in het centrum, was ik enorm verbaasd. Veel producten waren juist duurder dan hetzelfde A-merk product!

Een supermarkt waar ik graag kom, is de good old Albert Heijn. Hier kun je de beste koopjes en aanbiedingen vinden. Het huismerk is prima en cheap en met de juiste research betaal je niet te veel voor een product. Bij Albert Heijn kun je voordelig jouw weekboodschappen shoppen. Ik vertel je mijn tips:

Check de aanbiedingen

De eerste tips is best standaard en niet bepaald een geheim. Maar Albert Heijn heeft elke week goede aanbiedingen. Stel je menu samen door middel van de bonus folder door te spitten. Dit doe ik meestal al op de dag dat de folder uitkomt. Dan maak ik een boodschappenlijstje aan de hand van deze aanbiedingen in de notitieblok in mijn telefoon. In dezelfde notitieblok maak ik ook een maaltijdplan voor een week. Elke dag streep ik een gerecht dat ik gemaakt heb af. Zo hou je overzicht en kun je goedkoop maaltijden plannen.

35% korting op versproducten

Er zijn bepaalde standaard dagen dat de versproducten worden bijgevuld. Dit verschilt per winkel en per product. Tijdens jouw bezoekjes aan Albert Heijn heb je vast gemerkt dat bepaalde producten niet erg populair zijn. Check de houdbaarheidsdatum en kom op de dag de de datum verstrijkt, terug naar de winkel. Vaak kun je dan al de 35% sticker vinden. Ook kun je gewoon random kijken waar ze een 35% sticker hebben opgeplakt en die dag koken wat de pot schaft. De producten zitten vaak tegen de houdbaarheidsgrens aan, maar dat is geen probleem. Veel versproducten kun je namelijk invriezen en dan blijven zo nog wel een tijdje goed!

35% korting op houdbare producten

Ook kun je in elke Albert Heijn winkel een sectie vinden met afgeprijsde producten die langer houdbaar zijn. Dit zijn soms producten die nog maar een maand houdbaar zijn, maar dit zijn vaak ook producten die uit het assortiment gaan, en nog best een jaar meekunnen! Dit is mijn favoriete afdeling van de winkel. Je ontdekt altijd nieuwe producten die je normaal gesproken in de winkel nooit zou opmerken.

De speciale kortingsweken van Albert Heijn

Albert Heijn heeft altijd terug kerende acties die echt de moeite waard zijn! Dit zijn een paar voorbeelden:

  • Hamsteren (Vaak 1+1 gratis!)
  • Route 99 (Veel producten voor €0,99)
  • Stapelkorting (Hoe meer je koopt, hoe groter de korting)

Uit elk van deze acties kun je voordeel halen. Er zijn namelijk altijd producten die je nodig hebt, of waarmee je een weekmenu kunt samenstellen!

Korting en gratis producten via Scoupy

Voordat ik elke week naar Albert Heijn ga, raadpleeg ik altijd de Scoupy app voor korting en gratis producten. Zo maakte ik deze week een lasagne waarbij ik de basis boemboe helemaal gratis kreeg. Ook was de pasta 1+1 gratis in de aanbieding. Combineer diverse aanbiedingen voor een goedkoop gerecht! De Scoupy app kun je via de app store op jouw telefoon downloaden. Je betaald het product in de supermarkt, scan jouw kassabon en ontvang (een deel van) het aankoopbedrag binnen 1 dag terug op je bankrekening. Zo makkelijk kan het zijn!

Budget Lifestyle en Besparen Facebook Groep

Wist je dat Budgetella een Facebook groep heeft opgericht speciaal voor alle lezers? Via de groep Budget en Besparen Lifestyle kun jij jouw favoriete bespaartips, koopjes, DIY projecten, lekkere recepten en nog veel meer onderwerpen met andere lezers delen, maar ook ontvangen! Budgetella zal regelmatig tips uit eigen archief delen. Hopelijk kunnen we elkaar helpen! Meld je hier aan. Zie ik je daar? 🙂

 

Beeldbron: nieuws.ah.nl/beeldbank/

Recent Posts