Goedkoop je huis decoreren? Dat kan met deze 8 tips!


herfst

Vrouwen zijn meesters in het decoreren van huizen. Het is van velen een geliefde hobby en wees eens eerlijk; wat is er nou leuker dan nieuwe spulletjes toevoegen aan je inrichting? Vaak hangt daar wel een prijskaartje aan vast. Toch kun jij jou huis goedkoop decoreren met behulp van de volgende tips!

Want het kan heel wat goedkoper! Het vergt echter wat creativiteit, maar met de juiste ideeën kom je al heel erg ver. Deze tips geven je de inspiratie om je huis opnieuw te decoreren.

Kussens toevoegen en vervangen

Zachte kussens zijn een ideale manier om goedkoop te decoreren. Je investeert een keer in een set kussens en vervolgens kun je elk seizoen nieuwe hoezen kopen of zelf maken! Tegenwoordig kun je al voor een paar euro nieuwe hoezen vinden bij oa Zeeman, Hema, Action, Big Bazaar.

Gasten-, en keukendoekjes

Ook bij deze producten geld; kosten weinig, groot effect. Zo kun je voor de komende feestdagen voor een klein bedrag nieuwe matchende gastendoekjes ophangen.

Verf je meubels

Past dat oude kastje niet meer bij je nieuwe inrichten maar wil je hem niet weg doen omdat hij erg praktisch is? Geef hem dan een likje verf! Dan krijgt je inrichting een nieuwe uitstraling voor de kosten van de verf en een stel goede kwasten.

photo-1483095348487-53dbf97d8d5b

Vervang lampenkappen

Is blauw niet meer jouw ding en hebben de lampenkappen in jouw slaapkamer deze kleur? Je kunt ze makkelijk en goedkoop vervangen. Misschien kun je de standaard verven voor een matching resultaat!

Nieuwe matten

Onlangs heb ik mijn complete badkamerset vervangen. Ik ging van rood naar paars voor slechts €7,00! Zo kun je bijvoorbeeld alle matten in huis vervangen. Douchemat, wc mat, deur mat, keuken mat etc. Het is goed decoreren.

Verwissel het douchegordijn

Nog zo’n leuke budgetvervanger is het douchegordijn. Ook jij kunt het je veroorloven om elk half jaar een nieuw gordijn te kopen. Ze kosten een schijntje in budgetwinkel, Ikea en bouwmarkten.

hygge

Potjes en vaasjes

De Action is dé plek waar je moet zijn voor leuke potjes en vaasjes. Maar ook bij andere winkels, zoals Ikea kun jij je hart ophalen bij al dat woonmoois!

Voordelige winkels met woondecoratie

Waar kun je de beste budget deco’s scoren? Dat kan bij verschillende winkels! Denk hierbij aan de Xenos, Big Bazaar, Action, Ikea, Zeeman, Wibra, H&M home, Primark home, kringloop winkels en vlooienmarkten.

 

Succes met decoreren!

Recent Posts