Hier kun je goedkoop kleding kopen zonder sale!


sale

De sale periode is voorbij. Deze begint al in december, rond kerst en nieuwjaar en eindigt over het algemeen eind januari. Zo nu en dan kun je nog wel een paar zielige sale rekjes vinden. Hier zul je echter geen pareltjes meer tegen komen. Alle goede kleding is al lang weg geroofd! 

Maar heb jij in de sale periode niks kunnen kopen, en pas nu weer een beetje budget voor een nieuwe garderobe bij elkaar gesprokkeld? Dan heb ik een paar goede tips voor jou! Bij deze winkels en events kun je goedkope kleding scoren buiten de sale periode.

Vintage per kilo sale

Elke maand zijn er in diverse grote Nederlandse steden de Vintage kilo sales te vinden. Op locaties word een grote pop up winkel geopend met de meest unieke tweede hands vintage (bij deze events vaak kleding uit de jaren 60-90) kledingstukken, tassen en schoenen. Je pakt alle kledingstukken bij elkaar die je leuk vindt, en vervolgens betaal je bij de kassa voor het gewicht. Vaak kost een kilo kleding €15,00. Maar dit is niet bij elke sale het geval. Als er een special sale met designer items is, ligt de kiloprijs vaak hoger. Check op Facebook bij events wanneer er een kilosale bij jou in de buurt is.

Hunkemöller fabrieksverkoop

Een ander pop up evenement is de Hunkemöller fabrieksverkoop. Tijdens dit event betaal je een kleine entree fee (ongeveer €3,00) en dan kun je nieuwe Hunkemöller items uit oude collecties voor een klein prijsje kopen. Ondergoed voor €2,00, alle nachtmode voor €4,00, BH’s voor €6,00, accessoires ook voor €2,00. Dit zijn indicatieprijzen uit mijn eigen ervaring. Per sale kunnen de prijzen verschillen, maar dat zal niet meer dan een paar euro zijn. Bij de laatste sale heb ik voor €950,00 aan winkelwaarde gekocht, en slechts €75,00 betaald. Als dat nou geen goede deal is! Check op Facebook bij events wanneer er een Hunkemöller fabrieksverkoop bij jou in de buurt is.

Everything 5 pounds

Deze website is shopping heaven. Want alles kost letterlijk 5 pond. Dit komt neer op een eurootje of 6, afhankelijk van de actuele koers. Jurken, schoenen, jassen, broeken en meer! Alles-gewoon-5-pond! Hoe kan dit? Deze website koopt sale items in van de bekende high street winkels. Dus vind je het niet erg om een last-season item te kopen? Dan ben je bij deze website aan het goede adres. Ga direct naar de Everythin5pounds.com website voor de beste koopjes!

Asos outlet

Een webshop waar je het hele jaar door sale items kunt vinden is Asos outlet. Hier worden dagelijks nieuwe items aangevuld die je met korting kunt kopen. Zo heb ik hier mijn trouwschoenen voor €4,00 gekocht (geen grap, super mooie champagne satijnen ballerina’s). Deze online outlet is zeker een bezoekje waard als je op zoek bent naar elegante items.

Recent Posts