Dit zijn de 10 Goedkoopste winkels in Nederland!


budgetwinkels

Als ik mag gokken, dan denk ik dat 100% van de lezers bekend is met Budget winkels. Ze zijn handig voor de alledaagse dingen zoals schoonmaakmiddelen, douchegel, drinkglazen, opbergbakjes e.d. Maar pas op: Je kunt vaak ook veel dingen in je mandje leggen die je helemaal niet nodig hebt. Want: goedkoop.

Als je niet veel te besteden hebt zijn dit soort winkels wel een goede uitkomst. Zo kun je met een klein budget jouw voorraad bijvullen. Ook zie ik een bezoekje aan een budget winkel vaak als een plezierig uitstapje. Ze hebben een wisselend assortiment en er is elke keer wel iets nieuws te koop. Daarom op verzoek van velen: Een overzicht met de 10 goedkoopste budget winkels in Nederland.

De Action

Deze winkel heeft geen introductie meer nodig. De koning onder de budget winkels is natuurlijk de Action. De winkelketen weet steeds meer terrein te winnen in Nederland. Het assortiment is breed en de prijzen zijn laag. Ze gaan mee met trends en hebben een sterk aanbod seizoensproducten. In de kleine/middelgrote stad waar ik woon, kun je al 3 filialen vinden! Dat zegt al genoeg over de populariteit.

Big Bazar

Big Bazar is onderdeel van de Blokker holding en is ook geen onbekende in budget land. Huishoud-, verzorgings-, makeup- en dierproducten staan in deze winkel centraal. Ook kun je er snacks en speelgoed voor kleine prijzen vinden. Ze hebben op dit moment 157 winkels door heel Nederland en een paar in België. Grote kans dat je een filiaal bij jou in de buurt zult vinden!

Zeeman

Ook de Zeeman kunnen we in de winkelstraat vinden. Daar koop ik meestal beddengoed, basic shirts/topjes en nachtmode. Ze hebben fijne kwaliteit voor een lage prijs!

Prijsmepper

Mijn persoonlijke favoriet in dit lijstje: De prijsmepper! Er zijn slechts een paar winkels in Nederland, maar als je een filiaal bij jou in de buurt hebt, dan mag je in jouw handen klappen! Prijsmepper is onderdeel van A.S. Watson, het moederbedrijf van o.a. Kruidvat en Trekpleister. In de winkels zul je dan ook vooral afgeprijsde producten van de bekende drogisterijen vinden. Er is altijd korting variërend van 25%-75%. Ook hebben ze soms acties als Alle textiel voor €1,- p.s. of na kerst, een krat vol kerstdecoratie vullen voor €5,- Zo heb ik voor een habbekrats mijn kerst uitzet bij elkaar gespaard. Thank the universe voor budgetwinkels!

Wibra

Een andere bekende budgetwinkel is Wibra. In elke stad kun je wel een filiaal vinden. Ik scoor er graag woondecoratie, Dasty schoonmaakproducten of beddengoed.

So Low

Door een paar leden van de Budget en Besparen Lifestyle groep op Facebook, werd deze franchise getipt. Ik ben er zelf niet bekend mee, maar So Low kun je in veel grote steden vinden. Via de website kwam ik er achter dat ze een groot aanbod feestartikelen hebben. Mocht je binnenkort een party hebben, dan weet jij waar je moet zijn!

Die Grenze

Mensen in de grensstreek zijn vast bekend met ‘Die Grenze’. Een budgetwinkel die parfum en verzorgingsproducten voor een prikkie verkoopt. Het laat me een beetje denken aan de Duitse drogisterijketen DM. Het lijkt me dan ook logisch dat hun laag geprijsde producten uit Duitsland komen. Ben je op zoek naar een lekker geurtje voor een goedkopere prijs? Dan moet aan deze winkel een bezoekje brengen!

Normal

Normal is een Deense budget winkel die sinds kort een aantal filialen in Nederland geopend heeft. In Utrecht, Amersfoort, Almere, Haarlem en Leiden kun je op dit moment een Normal winkel vinden. Mocht je dit artikel een half jaar later na uitgave lezen, zal het me niets verbazen als Normal nog meer filialen geopend heeft! Bij deze budget winkel kun je vooral verzorgingsproducten vinden.

Flying Tiger

Hoe zal ik Flying Tiger eens beschrijven? Een mix tussen de Xenos en de Action? Hoe dan ook. Je kunt er diverse hebbedingetjes voor een paar euries kopen! Een bezoekje aan deze winkel is een plezier voor het oog. Je komt niet naar buiten zonder er iets te kopen!

SØSTRENE GRENE

Søstrene Grene is dé super hippe Deense woonwinkel voor mensen met een klein budget. Een bezoekje aan een filiaal is voor mij een tripje vol nieuwe inspiratie. Ze verkopen woondeco, huisraad, knutselspullen en nog veel meer. Dit alles voor een vriendelijk prijsje. Love it!

Recent Posts