14 Goedkope beauty trucjes die je moet weten!


Eigenlijk ben ik dagelijks bezig met beauty. Niet zo zeer met make-up, maar vooral met skincare. Een goede huidverzorging is het halve werk, en geloof me: het is het investeren waard. Je moet er vooral tijd in investeren, want duur hoeft huidverzorging niet te zijn. Crèmes met woekerprijzen komen er bij mij niet in, want dat is helemaal niet nodig!

Laatst ontving ik zelfs een complimentje van een bekende. Ze zei dat mijn huid er onwijs goed uit ziet, en dat zij al rimpels had op mijn leeftijd. Van binnen maakte ik een sprongetje, want zo’n compliment betekent natuurlijk ik goed bezig ben met mijn routine. Over mijn goedkope huidverzorging routine ga ik volgende week praten. Vandaag deel ik een aantal goedkope beauty trucjes. Je zult er zeker iets aan hebben!

14 Goedkope beauty trucjes

De volgende trucjes zijn niet alleen effectief, ze zijn ook nog eens fijn voor de portemonnee!

 1. Maak je (zonne)brillen dagelijks schoon met alcohol i.v.m. bacteriën die op je huid kunnen komen.
 2. Was je kussensloop om de dag.
 3. Kam je haar onder de douche om conditioner of een haarmasker goed te verdelen.
 4. Last van wallen? Leg een lepel in de vriezer en gebruik deze onder je ogen om de bloedcirculatie te stimuleren.
 5. Gebruik conditioner i.p.v. scheerschuim. Gladde en gehydrateerde benen gegarandeerd!
 6. Long lasting eyeliner: Dip je eyeliner applicator in een waterproof mascara en trek een lijntje.
 7. Heb je geen droogshampoo meer? Dan kun je ook talkpoeder gebruiken!
 8. Natuurlijke make-up remover: Kokosolie. Dit goedkoop, effectief en maakt je huid zacht!
 9. Oogcrème kun je rond je mond gebruiken om fijne lijntjes tegen te gaan.
 10. Gebruik koffieprut als scrub. Dag dode huidcellen en het helpt ook bij cellulitis.
 11. Een kohlpotlood kun je voor gebruik 2 sec. onder een aanstekervlam houden voor een intens lijntje.
 12. Honing is een ideaal gezichtsmasker om de huid te herstellen!
 13. Neem wisseldouches om je bloedsomloop te stimuleren en je huid te laten stralen!
 14. Een scheermesje kun je scherp houden door deze na het scheren met koud water af te spoelen.

Budget en Besparen Lifestyle

Weet jij nog meer goedkope beauty trucjes? Dan kun je lid worden van onze Facebookgroep: Budget en Besparen Lifestyle. Klets mee, deel je vragen en topics over budget items, goedkope aanbiedingen, handige DIY en nog veel meer! Samen besparen we meer! Ik zie je daar!

Recent Posts