Gratis in Italië verblijven? Het kan echt!


Vrienden en kennissen noemen mij een vrouw van de wereld. Dit komt waarschijnlijk omdat ik graag reis en maar liefst 4 jaar in het Caribisch gebied heb gewoond. Ik heb veel landen en culturen leren kennen, maar er zijn van die typische bestemmingen waar ik nog nooit ben geweest. Zo heb ik nog nooit in mijn leven de Eiffeltoren in ‘het echie’ gezien. En zo ben ik ook nog nooit in Italië geweest. ‘Ja, oh wat slecht..’ hoor ik de bereisde medemens al zeggen. Italië staat hoog op mijn lijstje, en ik denk dat ik dit land bijna kan afstrepen: In november kun je gratis in Italië verblijven. Dat noem ik nou echt ‘la dolce vita’.

Gratis in Italië verblijven

Oké, hoe en wat? Van 14 tot en met 20 november wordt in Italië  Settimana del Baratto (Barter Week) gehouden. Tijdens deze week ruilen kleine B&B’s en hotelletjes een accommodatie voor een dienst. Je kunt dus gratis in Italië verblijven in ruil voor een karweitje. Je kunt op de website een accommodatie in een regio naar wens zoeken. Op de pagina van de B&B/hotel kun je een ‘wishlist’ vinden. In deze lijst kun je de karweitjes/diensten vinden die een B&B/hotel eigenaar graag gedaan wil hebben. Kun je iets voor hen betekenen, neem dan contact op! Heb jij iets te bieden? Plaats je oproep op de website en wie weet zal er een eigenaar reageren!

Ook ik ga meedoen aan Settimana del Baratto!

Een echte Budgetella laat dit aanbod niet aan zich voorbij gaan. Het beheren van een website heeft veel voordelen. Dus ik ga een promotieplek op Budgetella aanbieden. Ik ben benieuwd of iemand reageert. Ten tweede moet ik op zoek gaan naar een goede reismogelijkheid (die dan niet gratis is). Als deze twee matchen schrijf ik over twee weken vanuit Italia!

Recent Posts