De grootste Action van Nederland is geopend!


Bij de redactie van Budgetella.nl zijn we op de hoogte van het grote aantal Action lovers onder onze volgers. Deze winkel keten is favoriet bij vele budget bewuste mensen. Je kunt er namelijk verschillende handige dingen voor in het huishouden kopen. Van keukengerei tot beauty spullen en woondecoratie tot huisdier accessoires. Het is daarom ook geen gek idee om een paar keer per maand langs te gaan voor alle spullen die je nodig hebt, maar stiekem ook voor de spullen die je niet nodig hebt. Voor alle Action liefhebbers is er goed nieuws: In Enschede is de grootste Action van Nederland geopend!

De grootste Action van Nederland in Enschede

Woon jij toevallig in de buurt van Enschede? Dan moet je zeker een keer de grootste Action van Nederland bezoeken. Hij is onlangs geopend en de feiten liegen er niet om. Op een oppervlakte van bijna 1500 vierkante meter kun jij jouw hart ophalen aan al het leuks dat Action te bieden heeft. Met de huisvesting in dit grote pand lijkt het wel een echt warenhuis! Dit filiaal kun je aan het woonplein in Enschede vinden in hetzelfde pand als de Kwantum en de McDonalds. Dit is natuurlijk super handig. Na het shoppen bij de Action kun je nog snel even low budget interieur inrichting bij de Kwantum bekijken. Vervolgens kun je voor een hapje en een drankje nog even bij de McDonalds terecht.

Bron: Bianca van Arkel - Pinkit.nl
Bron: Bianca van Arkel – Pinkit.nl
Bron: Bianca van Arkel - Pinkit.nl
Bron: Bianca van Arkel – Pinkit.nl

Een warenhuis status

De populariteit van de Action is onmiskenbaar groot. Men kan middelgrote vestigingen vinden op diverse B-locaties. Is de bekende discounter een nieuwe weg in geslagen met de opening van dit enorm pand aan het woonplein in Enschede? Een ding is zeker: Action is hard op weg om een echte warenhuis status te behalen. Na het faillissement van de V&D is er zeker behoefte aan een nieuw Nederlands boegbeeld op shopping gebied. Echter, anno 2016 houden we het lekker budget.

Beeldbron: Bianca van Arkel – Pinkit.nl 

Recent Posts