Hier scoor je een goedkope bril op sterkte!


image-2017-05-10

Een bril is altijd een dure uitgave. Natuurlijk wil je een goede kwaliteit, maar een designerbril kan zelfs oplopen tot honderden euro’s. Helaas krijg je vaak ook een groot gedeelte niet teug van de verzekering. Gelukkig zijn er nu een aantal webshops waar je wél een goedkope bril op sterkte kan scoren.

Zeker wanneer je lenzen hebt en je hierdoor je bril weinig draagt, is het fijn dat er geen goedkopere optie is. Het is in dat geval ronduit zonde om te investeren in een bril die je uiteindelijk niet tot nauwelijks draagt. Ga je liever voor wat meer kwaliteit? Dan is het misschien handig toch langs de opticien te gaan.

Hier scoor je een bril op sterkte voor een klein budget!

Charlie Temple

Van Charlie Temple zie je waarschijnlijk de laatste tijd aardig wat reclame van voorbij komen. Het is ook één van onze favorieten. Doordat je al een goedkope bril op sterkte kunt scoren vanaf €9,99 (!!!) is het super budget. Je kunt hier ook wat duurdere (lees vanaf €25,-) modellen kopen, maar wanneer je super budget wilt gaan kan dat ook. Dit is super fijn wanneer je je bril eigenlijk bijna nooit draagt óf wanneer je vaak afwisselt van bril. Extra voordeel: bij een bestelling boven de €30,- betaal je geen verzendkosten!

Brillen24

Niet zo goedkoop als Charlie Temple maar toch vind je ook hier al brillen vanaf €29,90, wat natuurlijk nog steeds een hele goede prijs is. Deze webshop heeft zelfs een hele afdeling vol met aanbieden. Zo kun je nog meer besparen op modellen die in eerste instantie al een goede prijs hadden! Super fijn, toch?

Brillaro

Bij Brillaro hebben ze wat meer bijzondere modellen. Zeker de moeite waard wanneer je van extreme brillen houdt. Zo hebben ze bijvoorbeeld modellen van hout vanaf €79,-! Dit is duur in vergelijking met de andere webshops, maar door de kwaliteit en de bijzondere modellen is de prijs-kwaliteit verhouding erg goed. Toch wat meer met basic brillen? Ook deze hebben ze vanaf €29,-.

Mister Spex

Bij Mister Spex hebben ze naast designerbrillen ook budget brillen vanaf €39,-. Wat vooral een voordeel is, is de mega brillen uitverkoop die zij in de webshop hebben. Veel brillen zijn vaak verkrijgbaar met een hoge korting en sommige zelfs voor de helft van de prijs! Er is zelfs een gratis bezorging vanaf €39,-, dus je kunt je bril gewoon gratis laten bezorgen. Tip! Tot 14 mei 2017 hebben ze een speciale actie van 10% korting voor Moederdag. Opschieten dus 😉

Natuurlijk moet je rekening houden met eventuele kosten wanneer je een hoge -/+ sterkte hebt of wanneer je extra accessoires wilt, maar over het algemeen kun je voor een zacht prijsje een fijne bril scoren. Dat scheelt toch weer een grote uitgave!

Recent Posts