Hier vind je de beste budget recepten!


image-2017-10-09

Met een klein budget kun je ook héél lekker eten! Dat bewijzen ze wel op deze websites. Hier vind je namelijk de lekkerste gerechten, terwijl je er niet veel geld voor nodig hebt. Handig om inspiratie op te doen met een klein budget.

Op deze websites staan staan de lekkerste gerechten die ook nog eens budget én easy te maken zijn. Deze websites zijn duidelijk gericht op studenten en gezinnen. Houd deze websites er bij voor inspiratie!

Hier vind je de beste budget recepten!

Albert Heijn Budget gerechten

Albert Heijn staat niet echt bekend om hun budget prijzen, maar toch hebben ze op hun website een onderdeel met budget recepten. Zo kun je met hun producten toch een budget maaltijd maken. Heel handig, want zo kun je één boodschappenlijstje maken en gelijk alle spullen voor het recept halen!

BudgetChef

Budgetchef is een blog alleen maar over hoe je de beste budget chef wordt! De website is erg overzichtelijk en heeft duidelijke foto’s. Het zijn niet de meeste uitgebreide en bijzondere gerechten, maar juist gerechten die je goed kunt gebruiken bij de inspiratie voor het avondeten.

Smulweb

Smulweb is waarschijnlijk de meeste bekende website voor recepten. Wanneer je een gerecht googlet zie je waarschijnlijk smulweb bovenaan staan. Het is een blog waarbij er allerlei soorten gerechten gemaakt voor elke gelegenheid. Naast de vaste bloggers, kunnen bezoekers ook zelf hun eigen recept delen. Zo krijg je dus niet alleen de standaard blog recepten mee, maar ook recepten die écht thuis gebruikt worden.

GewoonWatEenStudentjeSavondEet

Dit is een van mijn favoriete blogs als het aankomt op budget eten. De naam zegt het al: een blog over een student met een klein budget, die wel lekker wilt eten! Zo krijg je bijzondere gerechten voor een studenten budget. Echt bedoelt voor alle studenten die wél van uitgebreid koken houden!

Eet smakelijk!

Recent Posts