Beste high-end fashion dupes (zomer 2017)


image-2017-06-06

We zijn allemaal op zoek naar de leukste low-budget koopjes. Toch kunnen we er niet om heen dat high-end merken wel héle leuke dingen maken… Gelukkig zijn er copycat bedrijven, die er gewoon voor zorgen dat wij met een laag budget ook die leuke kleding kunnen scoren! Dit zijn de vier beste high-end fashion dupes van deze zomer!

Het is geen geheim dat winkels als Primark en H&M hun inspiratie vaak halen uit de collecties van high-end merken. Dit is alleen maar fijn voor ons, want op deze manier kunnen wij dat gave paar schoenen toch hebben, zonder teveel te betalen!

Beste high-end fashion dupes (zomer 2017)

Gucci loafers

Real: (Gucci)

https://www.instagram.com/p/BVAJbQ3AQAQ/?taken-by=yrl_jimenez

Dupe: (Primark)

https://www.instagram.com/p/BU5Vf15Fbnw/

Deze loafers maakten het internet de afgelopen maanden helemaal gek. De één vond ze geweldig, de ander verschrikkelijk. Wat je er ook van vindt, je kunt niet ontkennen dat dit een hele goede dupe is van het origineel. Dus heb je geen Gucci centjes, maar wel je wel deze toffe schoenen? Sprint naar de Primark!

Dior Sunglasses

Real: (Dior)

https://www.instagram.com/p/BVABtTzgvhk/?tagged=diorsunglasses

Dupe: (SassyClassy.de)

https://www.instagram.com/p/BUl9vqGhl-M/?tagged=diorsorealdupe

Dior is een merk dat één van de tofste zonnebrillen maakt. Het is duidelijk dat veel merken dit willen kopiëren. Dat snappen wij uiteraard wel, want hoe tof is deze zonnebril? Wil je deze zonnebril in je vakantie rocken? Gelukkig is daar een webshop uit Duitsland, Sassyclassy.de, die naar Nederland shipt! De zonnebril kost hier maar €19,95, maar houdt wel rekening met hoge verzendkosten. Alsnog een super goede prijs voor deze geweldige bril.

Dior Boots

Real: (Dior)

Dupe: (Public Desire)

Public Desire is niet goedkoop, maar zeker een stuk voordeliger dan Dior. Dior begon met de trend met de schoenen met een doorzichtige hak en een stof die strak om de huid zit. Veel merken namen dit al snel over. Gelukkig kun je dit paar schoenen bestellen bij Public Desire voor €46,93.

Dior Earrings

Real: (Dior)

Dupe: (Adore Jewelry) 

https://www.instagram.com/p/BU-sGhIhPZs/?taken-by=pearl_naomi

Dior scoort weer eens met een fashion topper. Deze oorbellen kun je niet gemist hebben. Ze hebben grote parels aan de achterkant van het oor, in plaats van de voorkant. Hierdoor zijn de oorbellen dus heel bijzonder. Niet gek dat veel webshops hem overnemen. Adore Jewerly is een van die webshops die een dupe gemaakt heeft. De oorbellen kosten daar €54,-. Dit is nog steeds duur, maar wanneer je het af weegt met de €300,- die Dior vraagt, valt het reuze mee.

High-end fashion dupes zijn er dus heel veel. Fijn voor onze portomonnee én voor onze kledingkast. Op deze manier loop je er deze zomer super trendy bij, zonder (te) veel geld uit te hoeven geven!

Recent Posts