9 IKEA meubel situaties die iedereen herkent!


ikeaAhh, de IKEA! Ideaal wanneer je je huis of appartement graag goedkoop en snel wilt inrichten. Dit klinkt allemaal leuk en aardig, maar makkelijk is het vaak niet..

Sommige situaties vragen om de ultieme relatietest, en Ikea meubels in elkaar zetten is er daar een van. Ben je van plan om binnenkort naar de Ikea te gaan? Dan zul jij waarschijnlijk met de volgende situaties te maken krijgen: .

Lekker gezellig op een koopzondag naar de IKEA.

Niet dus. Je vindt amper parkeerplaats, je wurmt je door de gangen om dan vervolgens je meubelen -die vaak verdeeld zijn over meerdere pakketten- te gaan zoeken. Ja zoeken, want zo evident is het helemaal niet om jouw meubel snel en gemakkelijk terug te vinden in de genummerde gangen.

giphy_Crowded

Rustig thuis je meubel in elkaar zetten.

Let’s do this! Oh nee wacht. Vergeet je hamer niet. En je schroevendraaier. En ruimte, want waar moet je anders alle plankjes en deurtjes leggen waar je nu niet mee bezig bent?

Aan een snel tempo werken.

Nu heb je die mooie kast of tafel, wil je hem ook wel meteen in elkaar zien staan! Wachten tot morgen is geen optie, ook al is het 10 uur ’s avonds. En zo begint de relatietest of de test met jezelf.

Het gaat me lukken!

Of toch niet… Het ene moment heb je 2 planken correct aan elkaar gekregen, het volgende moment krijg je het deurtje niet opgehangen.

giphy_canthandle

Dit kan niet?

Er moet sowieso iets mis zijn met het meubel! Niet met jouw skills. Het meubel is mismaakt en er ontbreken onderdelen!

Ik doe morgen wel verder.

Nope, dit is geen optie. Want daar sta je dan. Je bed ligt vol met planken en op de vloer liggen alle deurtjes.

Het is gelukt!

Oké, je moet wel even de scheve deurtjes weg denken en je hebt geen flauw idee waar die 2 schroeven en 5 stokjes nog voor dienen. Het besluit? We zullen er voorzichtig mee zijn!

Kunnen we dan nu gaan slapen?

Vergeet het maar! Je moet het meubel dat nu in het midden van je kamer staat eigenlijk nog op zijn plek zetten. Alleen lukt het je niet en het is een wonder als je niet beide reeds in slaap bent gevallen.

giphy_sleep

Door: Marjolein 

Recent Posts