Instagram made me buy it (budget producten)


image-2017-05-23 (2)

Budget make-up is fijn vanwege de prijs, maar soms is het moeilijk om de goede kwaliteit te vinden. Daarom kijk ik vaak eerst naar de meningen van anderen voordat ik een product daadwerkelijk koop. De meningen over deze producten waren op instagram zó goed dat ik ze wel moest kopen.

Er worden de laatste tijd zó veel producten gehypet op instagram, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Toch zijn er een aantal producten die er echt bovenuit springen. Wanneer je niet veel te besteden hebt, is het toch fijn dat je eerst honderden reviews op instagram kunt lezen voordat je iets gaat kopen. Dit zijn de budget producten die ik door instagram heb gekocht. Je leest hier of het geld verspilling was, of juist een hele goede keuze!

Instagram made me buy it (budget producten)

Nyx Taupe Blush

Deze blush is heel lang mijn everyday bronzer geweest. Helaas is hij nu uit de winkel, maar dat betekent niet dat het een slechte keuze was om deze te kopen. Waarom ze deze blush uit het assortiment gehaald hebben is nog steeds een raadsel. Het is namelijk nog steeds een absolute favoriet.

Nyx Lingerie

Nyx producten zijn in Nederland nog steeds redelijk moeilijk te verkrijgen. Er zijn een aantal Douglas vestigingen en een aantal NYX winkels waar je de producten kunt kopen, maar voor veel mensen zijn deze vestigingen ver weg. Ik moet dus wel echt overtuigd zijn van een NYX product, wil ik hem aanschaffen. De NYX lingerie liquid lipstick was dat sowieso! Ik kocht hem in de kleur French Maid. Een best heftige kleur, dus ik zou volgende keer voor een andere kleur gaan. Toch ben ik erg tevreden omdat de liquid lipstick lang blijft zitten en zelf een hapje en een drankje overleeft!

Real Techniques kwasten

Bij Etos zag ik dit setje kwasten van Real Techniques voor €19,99. Ik had nog nooit deze kwasten geprobeerd, maar omdat ik ze bij elke beautyblogger, -instagrammer en -youtuber voorbij zag komen, probeerde ik dit setje uit. Ik vond het een mooie prijs voor 3 goede kwaliteit kwasten. De grote kwasten gebruik ik dagelijks, de kleine kwast wat minder. Het zijn goede kwasten, super zacht en brengen mooi aan, maar toch zijn er vergelijkbare kwasten te vinden bij het Etos- en Hema huismerk. Wanneer ze afgeprijsd zijn zeker meenemen, bij een normale prijs weet ik niet of ze het waard zijn.

Revolution Vivid Baked Highlighter

Hier kan ik kort over zijn. Iedere highlighterfanaat moet deze in huis hebben! Brengt geweldig aan, blijft de hele dag zitten en geeft je een geweldige gouden glow. Ik krijg elke keer weer complimenten of vragen als ik deze highlighter draag!

Etos Matte Lipstick Transformer

Dit product lijkt me heel gaaf, maar ik weet nog niet zeker of het werkt. Als het werkt is het een echt uitkomst, ik draag namelijk alleen maar matte lipstick. Op deze manier kan ik mijn shiny lipsticks ook gewoon nog dragen! Morgen een review op de Budgetella instagram!

Sommige producten waren het zeker waard en sommige werkten uiteindelijk toch niet zo goed op mijn gezicht. Toch ben ik blij dat ik deze budget producten ben tegen gekomen op Instagram. Welke producten heb jij door instagram gekocht?

Recent Posts