Dit worden de grootste interieurtrends in 2017!


2017 staat alweer voor de deur. Overal is weer te lezen welke trends we gaan volgen, hoe we er uit gaan zien en wat we waarschijnlijk gaan dragen. Vandaag gaan we een kijkje nemen hoe jouw huis er komend jaar gestyled kan worden. Dit zijn namelijk de interieurtrends voor 2017!

Interieurtrends voor 2017

Grote verandering in kleuren

Het eerste wat opvalt aan deze trend is dat er een grote verandering is in het kleurenpalet dat gebruikt wordt. Waar het eerst pastelkleuren waren die we overal in de winkel zagen liggen, zal de trend nu overslaan naar donkerdere kleuren. Aardtinten zoals donkerbruin, grijs en donkergroen.

Rust en kalmte

Dé keywoorden van de interieurtrends van 2017. Er moet vooral heel veel rust in het interieur zitten. Eerst worden dus ook een stuk minder accessoires gebruikt. Zorg voor twee of drie goede accessoires per kamer. Bijvoorbeeld een grote plant, een mooi kleedje en een schaal met kaarsen. Verder hoeft er dit jaar niks meer bij!

Door de fellere kleuren weg te halen en die kleuren te vervangen door aardtinten, creëer je ook al meer rust. Wanneer het dan toch rommelig is, geeft het alsnog een bepaalde rust, terwijl dat bij fellere kleren niet zo zou zijn.

Goodbye marmer

Helaas, de marmertrend is nu echt uitgeblazen. Nog steeds heel mooi, maar helaas niet wat we terug gaan zien in de interieurwinkels volgend jaar. De marmertrend wordt vervangen door (nep) dierenkleedjes, staal en natuursteen. Natuurlijk is donkerbruin hout ook helemaal toepasselijk bij deze trends.

https://www.instagram.com/p/BMMO3d4DKK2/

Planten

Grote, groene planten in donkere potten. Een musthave aankomend jaar! Planten brengen ook weer die rust in het interieur. Daarnaast is het een mooie manier om toch wat kleur te brengen in je kamer. Wanneer alles donkerder is, kan een plant juist weer wat oplichten. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de plant ook rust uitstraalt en niet de rest van het interieur verstoord.

Dé musthaves van aankomend jaar

Als eerste, de grote plant.

Ook het gewei mag weer aan de muur!

De key is het gebruik van verschillende soorten aardse producten zoals leer, hout en dierenvellen.

En wat mag er absoluut niet ontbreken? Het (donkere!) dierenvel.

https://www.instagram.com/p/BMYe5UYlV97/

 

Na het zien van deze interieurtrends van 2017 heb ik zin om naar de winkels te rennen en mijn huis een hele make over te geven. Hopelijk helpen deze trends jou bij het inrichten van jouw huisje voor het komende jaar!

Door Letizia

https://www.instagram.com/p/BMMUmVIFUdR/

 

 

Recent Posts