Hier kun je altijd kleding met korting kopen!


korting

Hi Allemaal! Shoppen, dat doe ik super graag! Maar daar heb ik niet altijd het budget voor. Daarom probeer ik altijd alle koopjes af te gaan. Kortingen en acties in de gaten houden is key. Ook kijk ik naar de kwaliteit van een item. Het moet niet van ellende uit elkaar vallen, want dan is goedkoop ineens duurkoop geworden.

Daarom deel ik vandaag mijn favoriete adresjes om kleding met korting te scoren. Manieren waarmee ik al met veel succes gekocht heb en ook jij kunt een nieuwe garderobe voor een prikkie kopen! Ik vertel je deze tips:

Designer Outlet Roermond

In het Limburgse Roermond kun je een van de meest bekende outlet centra van Europa vinden. Dit winkelcentrum telt 185 winkels waar je merkkleding met 30-70% korting kunt kopen. In de sale periode komt daar nog eens extra korting bovenop waardoor je niet meer kwijt bent dan een paar tientjes. Er zijn genoeg eetgelegenheden en dingen te doen. Een prima dagje uit!

Veepee

Wil je merkkleding met korting liever online bestellen? Dit kan via Veepee. Via Veepee kun je dagelijks diverse Sale verkopen van diverse aanbieders vinden. Kleding, Schoenen, Home en zelfs boodschappen(!) voor een leuk prijsje. Zo kocht ik laatst Puma sneakers voor €19,95 en 10 pasta maaltijden van Knorr en 24 blikjes lipton ice tea voor maar €9.95! Als jij je aanmeld via onze link kun je ook nog eens €10.00 korting krijgen als je voor minimaal €50.00 besteld. Je cadeautje of product zal dan nog maar €40.00 kosten! En de verzending is ook nog eens gratis! Je kunt er dure spullen vinden, maar ook goedkopere items.

Om de korting te krijgen kun jij je aanmelden via onze link: 

https://shop.veepee.nl/r/Roxanne+Verheesen_p6GOy1

Heb je voor €50,00 gekocht? Dan gebruik je bij het afrekenen de kortingcode: BUDDY . De korting zal dan automatisch toegepast worden en je zult meteen zien dat ook de verzendkosten gratis zijn! Lukt het niet om de korting te krijgen? Probeer dan een incognito venster in je browser te openen. Dan lukt het vaak wel!

United Wardrobe

United Wardrobe is een soort Marktplaats voor kleding. Je kunt hier leuke items voor weinig geld vinden. Zo kocht ik laatst een Zara rokjes voor €5,00 en 3 H&M jurkjes voor €10,00. Ook jaag ik vaak op Scotch and Soda items die in de winkel erg duur zijn, maar via United Wardrobe een koopje zijn! United Wardrobe is wat dat betreft ook een hobby. Fijne items vinden voor een paar euro! We love it! Wil je ook gebruik maken van United Wardrobe? Meld je dan aan via onze link. Je krijgt dan €5,00 shoptegoed cadeau die je kunt besteden bij aankoop vanaf €20,00. Als je dan een paar items in je winkelwagentje legt, kun je bijvoorbeeld een mooie jurk of top gratis krijgen! Dit is zeker de moeite waard om een keer te proberen. Al is het maar om die €5,00 er uit te halen! Aanmelden + gratis shoptegoed kan via onze link:

https://unitedwardro.be/i/6bp3?incl

kleding met korting

Wil je met korting shoppen bij de welbekende winkels? Dan zul je even moeten wachten op de Sale periode. De zomersale begint altijd medio juni en de wintersale begint net na de kerstdagen. Voor nu kun je vooruit met de bovenstaande adresjes. Veel winkelplezier!

Recent Posts