Laat je hoofdpijn binnen 15 seconden verdwijnen!


hoofdpijn

Er is niks zo vervelend als spanningshoofdpijn. Dat gebonk in je hoofd maakt je gek en het speelt vaak op wanneer je het niet kunt gebruiken. Het kan je dag flink vergallen en minder productief maken. Gelukkig is er een trucje om dit tegen te gaan.

Je kunt namelijk binnen 15 seconden van je hoofdpijn afkomen. Dit trucje kun je overal uitvoeren en je zult zien dat jij je na afloop beter zult voelen. Dit moet je doen: Buig je kin voorover zodat je een ‘dubbele kin’ creëert. Duw je hoofd voorzichtig naar beneden en hou dit 15 seconden vast. Ontspan en breng je hoofd weer om hoog. Klaar om je dag weer door te zetten!

Hoofdpijn door spanning

Let op! Dit trucje helpt niet bij elke hoofdpijn, maar wel bij de meest voorkomende variant: Spanningshoofdpijn. Heb je vaak hoofdpijn of migraine? Dan adviseer ik je om een bezoekje aan de huisarts te brengen. Mocht je met dit trucje gebaat zijn: You’re welcome 😉

Budget updates via Instagram!

Volg jij Budgetella al via Instagram? Ik plaats dagelijks Budget tips en winkel aanbiedingen, persoonlijke ervaringen en kringloop vondsten! Ook post ik leuke outfits en goedkope beauty musthaves. Kortom, alles wat te maken heeft met Budget en Lifestyle! Het lijkt me onwijs leuk om in contact te komen met mijn lezers! Zie ik je op Instagram? 

Bron: Purewow

Recent Posts