De leukste body’s onder de 10 euro!


image-2017-08-21

Om de maandag een stukje leuker te maken, beginnen we elke maandag met de leukste … onder de 10 euro! Deze keer een absolute fashion favorite: de body.

T-shirts zijn over, body’s zijn the bomb. Het zit lekker, is praktisch én fashionable! Een goede voor de nazomer: namelijk goed te combineren met een short of lange broek. Het pluspunt: er is heel veel keuze onder de 10 euro!

De leukste body’s onder de 10 euro!

Bershka – €7,99

https://www.instagram.com/p/BYBYCp6gQ9x/?tagged=ciao

Deze body zegt wat jij denkt, zodat jij het niet meer hoeft te zeggen ;). Alle gekheid op een stokje, met deze body steel je de show. De zomer is helaas bijna voorbij, maar ook samen met een spijkerbroek en vest staat deze body heel goed. Je kunt dus gemakkelijk je outfit aanpassen aan deze body. De body heeft een mooie rode baywatch kleur en heeft de geweldige tekst ‘ciao’ erop staan. I need it!

Primark – €8,-

Natuurlijk zoeken we voor de perfect budget body bij de Primark. Er zijn héél véél bodysuits verkrijgbaar bij de Primark, maar dit is wel een hele toffe. Hij is redelijk basic door de zwarte kleur, maar geeft en gaaf effect door de tekst ‘Friday!’. Doordat hij redelijk basic is, is hij goed te combineren, wat iets moeilijker is bij de rode bodysuits.

Zara – (prijs onbekend)

Deze bodysuit is een echte hype op social media geweest. In 2016 kwam Zara uit met bodysuits waarop 1970, 1980 of 1990 op stond. Dit werd een regelrechte hit, want iedereen wilde de bodysuit met het decennia waarin zij geboren zijn. Helaas is Zara gestopt met de verkoop van deze bodysuit maar wij zijn er nog steeds fan van. Gelukkig zie ik hem vaak voorbij komen op United Wardrobe of Marktplaats.nl. Ben je dus ook een 70’s, 80’s 90’s girl en ben je fan van deze bodysuit? Check dus even het internet!

Waar heb je jouw favoriete bodysuit gekocht?

Recent Posts