De leukste tassen onder de €10,-!


image-2017-08-30

Daar zijn we weer me de leukste .. onder de €10,-. Deze week een favoriet van alle vrouwen: tassen! Helaas gaan we geen hele grote tassen voor een klein budget, maar kleine tasjes zijn gelukkig ook heel handig. Dit zijn de leukste tassen onder de €10,-!

Hoe meer hoe beter, zeggen ze toch? Van deze tassen kun je er gelukkig heel veel shoppen, want voor minder dan €10,- scoor je een lekker budget tas. Treat yourself!

De leukste tassen onder de €10,-!

Primark – €5,-

Deze holografic unicorn tas heeft mijn hart gestolen. Dit zijn van die dingen: je weet niet dat je ze nodig hebt, tot je ze ziet. Ik kwam deze tegen bij iemand die ik zag op een event. Toen ze mij vertelde dat hij gewoon van de primark was, was ik verkocht. Toen Mascha van Beautygloss hem ook kocht, werd het tasje een ware trend. Voor €5,- is hij al van jou!

Primark – €8,-

Deze statement clutch kun je ook niet in de winkel laten liggen. De clutch is namelijk nog best groot en is dus handig om mee te nemen omdat er daadwerkelijk iets in past! Natuurlijk stelt de Primark ons niet teleur met hun tassen voor een lage prijs.

Stradivarius – €9,95

Stradivarius is de laatste tijd uitgegroeid als een van de leukste winkels om bij te shoppen. Dat ze echt stijl hebben laten ze wel zien met deze teddy clutch (helemaal on trend). Gelukkig is de Stradivarius ook nog een heel betaalbaar! Ook deze toffe clutch scoor je voor minder dan €10,-!

Stradivarius – €9,95

https://www.instagram.com/p/BYXvuWhAkbD/?tagged=stradivariusbag

Vind je de clutch te opvallend en extreem? Dan heeft Stradivarius ook hele leuke basic tasjes voor je. Bijvoorbeeld deze bruinachtige basic schoudertas, die ook verkrijgbaar is in het zwart.

H&M – €9,99

https://www.instagram.com/p/BYSQDmWlyy1/?tagged=hmbag

Nog net onder de €10,- doet ook de H&M nog even mee! Voor je basic tasjes moet je natuurlijk in deze winkel zijn.

Primark – €8,- (niet verkrijgbaar in Nederland)

Als laatste dit pareltje. Omdat ik er zó obsessed mee ben, komt hij toch in de lijst, ook al is hij niet in Nederland te verkrijgen :(. Hopelijk komt hij snel wél naar Nederland en anders snel scoren wanneer je naar een van de landen gaat waar je deze wél kunt scoren!

Recent Posts